Μα πόσο τυχερές! Τα πιο ακριβά δαχτυλίδια αρραβώνων που έχουν φορέσει οι διάσημες κυρίες

Ερμιόνη Σαρρή
Μα πόσο τυχερές! Τα πιο ακριβά δαχτυλίδια αρραβώνων που έχουν φορέσει οι διάσημες κυρίες

Ποσά άκρως... διαστημικά

Όλες μας περιμένουμε πως και πως την περιβόητη στιγμή που ο καλός μας θα αξιωθεί να μας ζητήσει σε γάμο- η μαμά μας να δείτε-. Και για να μην κρυβόμαστε, από μικρές ονειρευόμασταν ένα διαμάντι να λάμπει στα χέρια μας. Ακόμη και αυτές που ισχυρίζονται ότι δε θέλουν ποτέ να παντρευτούν, δεν μπορούν να αντισταθούν στη λάμψη του. Υπάρχουν όμως κάποιες κυρίες, που το έζησαν και μάλιστα με το παραπάνω. Τα μονόπετρά τους κατατάσσονται στη λίστα των πιο ακριβών δαχτυλιδιών και αυτές φυσικά δεν τα έκρυψαν ποτέ.

Δείτε τα και απλά... ονειρευτείτε τα:

Marilyn Monroe: $772,500

Μπορεί ο αρραβώνας της με τον Yankee Joe DiMaggio να κράτησε μόνο οχτώ μήνες, το δαχτυλίδι όμως του αρραβώνα της κόστισε πολλά. Απλό και λιτό με 35 διαμαντάκια όμως. Ξέρετε τώρα, ίσα ίσα να λάμπει το δάχτυλο. Δεν αμφιβάλλαμε, ότι μία γυναίκα σαν την Marilyn θα έκανε έναν άντρα να της χαρίσει ακόμη και όλη του τη ζωή.

marilyn ring

Kate Middleton: $500,000

Η Kate ως φοιτήτρια κέρδισε την καρδιά του πρίγκιπα William και η πρόταση έγινε ακριβώς όπως θα άξιζε σε μία μελλοντική πριγκίπισσα. Η πραγματική του αξία ήταν στα $47,000 αλλά το παρελθόν του ανέβασε την τιμή στα... ουράνια. Ήταν το δαχτυλίδι της μαμάς του και πριγκίπισσας Dianas και τώρα ανήκει στην όμορφη Kate.

kate ring

Beyonce: $5 εκατ.

Μπορεί να μην είναι πριγκίπισσα ή βασίλισσα κάποιας χώρας, αλλά για το σύζυγό της Jay Z αξίζει όσο όλος ο κόσμος. Ο μπαμπάς της μικρής Blue Ivy προσέφερε τότε στην καλλονή γυναίκα του ένα δαχτυλίδι 5 εκατ. δολαρίων. Μα πραγματικά, υπάρχουν τέτοιες τιμές; Σοκαριστήκαμε και δε θα σας το κρύψουμε. Και μιλάμε για 18 καράτια, τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

beyonce ring

Elizabeth Taylor: $8,8 εκατ.

Και αν η προηγούμενη αποκάλυψη σας έκανε να κατευθυνθείτε επειγόντως στην κουζίνα για ένα παγωμένο ποτήρι με νερό, αυτή θα σας ρίξει στο... κρεβάτι-κανονική λιποθυμία-. Ο Richard Burton δεν υπολόγισε τίποτα για χάρη της Elizabeth και έδωσε το ποσό των 8,8 εκατ. δολαρίων για το δαχτυλίδι του αρραβώνα τους. Και το ρεκόρ του πιο ακριβού δαχτυλιδιού με 33,19 καράτια ανήκει σε αυτήν.

taylor

Διαβάστε ακόμα:

Yes I Do: Βρήκαμε τα 15 ωραιότερα δαχτυλίδια για κάθε στυλ και budget

Οι πιο πρωτότυπες ανακοινώσεις γάμου που έχουν γίνει μέσα από τα social media