Παντρεύεσαι μέσα στο 2015; Αυτές είναι οι top 5 τάσεις στα νυφικά για τη φετινή χρονιά!

Παντρεύεσαι μέσα στο 2015; Αυτές είναι οι top 5 τάσεις στα νυφικά για τη φετινή χρονιά!

Τα trends που πρέπει να γνωρίζεις πριν επιλέξεις το δικό σου νυφικό!

Αν η δική σου, μοναδική μέρα, βρίσκεται μέσα στο έτος που διανύουμε, αυτό το άρθρο είναι ό,τι χρειάζεσαι για να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στο νυφικό φόρεμα των ονείρων σου.

Οι οίκοι παρουσίασαν τις συλλογές τους για τις σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι και Φθινόπωρο/Χειμώνας, εδώ και αρκετό καιρό και το Queen.gr εντόπισε για σένα τις 5 μεγαλύτερες τάσεις από τα bridal catwalks, έτσι ώστε να έχεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να διαλέξεις το φόρεμα για την ομορφότερη μέρα της ζωής σου!

All about the back

Temperley-London-Fall-2015 fc700

Temperley London

Τα νυφικά με ανοιχτή πλάτη και μάλιστα με πολύ εντυπωσιακές λεπτομέρειες, είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις για τη φετινή σεζόν. Το μόνο κακό: Ένα τέτοιου είδους νυφικό φόρεμα κολακεύει περισσότερο τις αδύνατες σιλουέτες, αφού απαιτεί γυμνασμένη πλάτη.

Crop it

07 courtesy estuart 19 870ff

Elizabeth Stuart

Τα crop tops δεν ανήκουν μόνο στο καθημερινό μας ντύσιμο. Μια εναλλακτική εκδοχή του κλασικού νυφικού φορέματος, είναι η επιλογή λευκής μάξι φούστας και λευκού crop top, για τις νύφες που θέλουν να ξεχωρίσουν με το στυλ τους, την ημέρα του γάμου τους.

Strappy Gowns

Naeem-Khan-Fall-2015 9b7b9

Naeem Khan

Οι πολύ λεπτές τιράντες στα φορέματα, είναι επίσης ένα από τα trends που θα κυριαρχήσουν, περισσότερο στα νυφικά του φθινοπώρου. Δίνουν μια chic πινελιά ακόμη και στο πιο απλό νυφικό, κάνοντας τη γυναίκα που το φορά να μοιάζει με κομψή μπαλαρίνα.

How high is too high?

Reem-Acra-Fall-2015 fbb6e

Reem Acra

Το ψηλό σκίσιμο στο πόδι δεν είναι μόνο για το κόκκινο χαλί. Ένα στοιχείο που δίνει μια σέξι αίσθηση στο νυφικό φόρεμα, προσθέτει ύψος και δείχνει τις γυναίκες πιο λεπτές. Attention: Ένα τέτοιου τύπου νυφικό απαιτεί ένα πολύ ξεχωριστό παπούτσι.

Cape Town

03 kw mzwillinger 050 63d90

Mira Zwillinger

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα bridal trends που παρατηρήσαμε στις νυφικές εβδομάδες μόδας. Μια mini κάπα συνοδεύει τα νυφικά, προστατεύοντας έτσι τις νύφες από τις, ενδεχομένως, κακές καιρικές συνθήκες, ενώ παράλληλα προσθέτει bonus style points, ακόμη και στο πιο λιτό φόρεμα.

Διαβάστε ακόμα

Paris Haute Couture Week: Τα ομορφότερα νυφικά της εβδομάδας υψηλής ραπτικής

10 υπέροχα νυφικά για έναν ανοιξιάτικο γάμο

fashiondiaries247.blogspot.com