Η κολλητή μου παντρεύεται τον Ιούνιο. Πώς θα της οργανώσω το πιο επιτυχημένο bachelor;

Ερμιόνη Σαρρή
Η κολλητή μου παντρεύεται τον Ιούνιο. Πώς θα της οργανώσω το πιο επιτυχημένο bachelor;

Μερικές ιδέες για ένα καλοκαιρινό bachelor

Αγαπημένο μου Queen.gr,

Με λένε Κωνσταντίνα και προσπαθώ να οργανώσω ένα bachelor για την κολλητή μου. Γενικώς, τη Βίβιαν δε θα την έλεγες και από τα κορίτσια party animal, αφού ξενυχτάει ελάχιστα και γενικώς δεν της αρέσει η βραδινή διασκέδαση. Στο μυαλό μου τα πάρτι αυτά είναι κυρίως με τέτοιους είδους διασκέδαση και δεν ξέρω τι να κάνω. Εσείς τι θα μου προτείνατε;

Αγαπητή Κωνσταντίνα,

Σε ευχαριστούμε πολύ για το email σου και ελπίζουμε οι ιδέες που θα σου δώσουμε να σε βοηθήσουν. Λοιπόν, μπορεί στο μυαλό σου το bachelor να το έχεις με αχαλίνωτο χορό σε κάποιο νυχτερινό κέντρο της πόλης μέχρι το ξημέρωμα, αλλά αν όντως η νύφη δεν ενθουσιάζεται με τέτοιου τύπου εξόδους, καλά θα κάνεις να το αποφύγεις. Μιας, λοιπόν, και το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, τι θα έλεγες να οργανώσεις μία μικρή εξόρμηση για τη νύφη και τις φίλες της. Βέβαια θα σου προτείναμε να μαζευτείτε οι πολύ κοντινές της φίλες, για να αποφευχθούν οι δυσάρεστες εκπλήξεις. Υπάρχουν αρκετά νησιά τα οποία μπορείτε να εξερευνήσετε μέσα σε 2-3 ημέρες. Ίσως να διάλεγες το νησί που πήγατε για πρώτη φορά διακοπές ως φίλες ή κάποιο που έχεις ακούσει να της αρέσει, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάει.

Αν γενικώς σου αρέσει η ιδέα της... θάλασσας, ίσως να αναζητήσεις και κάποια προσφορά για mini κρουαζιέρα με ιστιοπλοϊκό. Θα κάνετε τις βόλτες σας στα ελληνικά νησιά, θα έχετε όλο το χρόνο να θυμηθείτε τις ωραίες σας στιγμές και φυσικά θα γνωρίσετε απόμερες παραλίες. Άσε που και ο χορός δε θα λείψει και μάλιστα εν πλω.

Αν πάλι η ιδέα της εξόρμησης σου φαίνεται κάπως ακατόρθωτη, σίγουρα και στην πόλη μπορείς να οργανώσεις κάτι καλό. Υπάρχουν πολλές προσφορές σε ξενοδοχεία και spa.Θα είστε ελάχιστα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη, αλλά θα νομίζετε ότι κάνετε διακοπές. Χαλάρωση στο spa του ξενοδοχείου, cocktails στην πισίνα και τα υπόλοιπα τα αφήνουμε πάνω σου. Μην ξεχάσεις, το προηγούμενο βράδυ να οργανώσεις ένα ωραίο δείπνο για να χαλαρώσετε πριν τη μεγάλη ημέρα.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι στο μεγάλο αυτό πάρτι, η νύφη θέλει να έχει στο πλάι της μόνο τα αγαπημένα της πρόσωπα. Οπότε, φτιάξε με ιδιαίτερη προσοχή τη λίστα και μην ανησυχείς για τίποτα. Αν υπάρχει καλή παρέα, ακόμη και μέσα στο σπίτι θα περάσετε καλά!Και πού ξέρεις, ίσως και να την πείσετε για ένα τελευταίο... ξενύχτι!

Διαβάστε ακόμη:

Δεν το περίμενες σίγουρα! Η εξήγηση 7 νυφικών παραδόσεων θα σε εκπλήξουν