DIY ιδέες: Αυτές οι 2 προτάσεις θα κάνουν το γάμο σας να μείνει στην... ιστορία

Ερμιόνη Σαρρή
DIY ιδέες: Αυτές οι 2 προτάσεις θα κάνουν το γάμο σας να μείνει στην... ιστορία

Οι καλεσμένοι σας και εσείς δε θα σταματήσετε να γελάτε!

Η οργάνωση του γάμου είναι ένα αρκετό δύσκολο κομμάτι στη ζωή ενός ζευγαριού. Πρέπει να σκεφτείτε πολλά και διάφορα ώστε να ζήσετε το δικό σας μικρό παραμύθι και όλοι να έχουν να θυμούνται αυτή την ημέρα. Φοβάστε μήπως οι καλεσμένοι σας βαρεθούν και προσπαθείτε να κατεβάσετε τις πιο έξυπνες ιδέες για τη δεξίωση.

Αυτές οι δύο DIY κατασκευές μπορούν να δώσουν ακόμη μία νότα διασκέδασης στο πάρτι του γάμου σας και να μην αφήσουν λεπτό τους καλεσμένους σας να πλήξουν.

Ιδέα No 1:

Εκτυπώστε τις δικές σας ευχητήριες κάρτες και τοποθετήστε τις στο τραπέζι των ευχών. Προσπαθήστε να φτιάξετε μία όμορφη ιστορία και να αφήσετε τους καλεσμένους σας να βρουν τα «επίθετα» που σας χαρακτηρίζουν. Στο τέλος όμως, δώστε τους την ευκαιρία να δώσουν ο καθένας τους ξεχωριστά και μία συμβουλή για τη νέα σας ζωή .

enhanced-buzz-7237-1382262727-16 e5b25

Ιδέα No 2

Αυτές οι κάρτες είναι λίγο πιο αστείες και σε περίπτωση που τις αφήσετε πάνω στα τραπέζια των καλεσμένων, να ξέρετε ότι θα ξεκινήσουν να κάνουν μικρά μικρά πηγαδάκια ώστε να φτιάξουν την τέλεια ιστορία. Σε μερικούς δώστε την ευκαιρία να μιλήσουν για την ημέρα που γνωριστήκατε, σε άλλους για την ώρα του μυστηρίου, ενώ μερικοί άλλοι μπορούν απλά να σας υπενθυμίσουν την πιο αστεία στιγμή που έχουν περάσει μαζί σας.

fc61d6e969d0a211e9ed1bcbf4b47577 2f898