Αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες για το νυφικό της Jennifer Aniston!

Αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες για το νυφικό της Jennifer Aniston!

Η αγαπημένη μας Jen παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και εμείς μάθαμε τις πρώτες λεπτομέρειες για τη νυφική της εμφάνιση

Ενώ παντρεύτηκε τον Brad με ένα νυφικό από σατέν και μετάξυ Lawrence Steele, αυτή τη φορά οι φήμες για το φόρεμα της Aniston λένε πως η νύφη επέλεξε κάτι πολύ απλό και κομψό.

Η Jennifer και ο Justin παντρεύτηκαν στον κήπο του σπιτιού τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ήδη εκπρόσωποι διάφορων οίκων μόδας, έχουν σπεύσει να διαψεύσουν πως η νύφη δε φόρεσε δικό τους φόρεμα. Μέχρι στιγμής, εκπρόσωποι των Versace, Gucci και Vivienne Westwood έχουν επιβεβαιώσει πως η Jen δε φόρεσε δική τους δημιουργία, όμως πολύ πιθανό είναι η Aniston να φόρεσε Valentino, έναν οίκο που συχνά προτιμούν οι διάσημες νύφες, ακόμη και οι γαλαζοαίματες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκάλυψε μια πηγή στο περιοδικό People, το φόρεμα δεν ήταν ακριβώς λευκό, ήταν off-white, κρεμ χρώμα. Πολύ κομψό, εφαρμοστό και απλό. Μια άλλη πηγή ανέφερε πως το φόρεμα ήταν κρεμ και "στράπλες, κομψό και ανάλαφρο". Εμείς πάντως, την φανταζόμαστε κάπως έτσι:

Jennifer Aniston 301be

Ελπίζουμε να μη μας διέψευσε!

Διαβάστε ακόμα

Παραμύθι στο Μονακό: Ο εγγονός της Grace Kelly παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του

Τα 44 πιο διάσημα νυφικά όλων των εποχών γίνονται σκίτσα στα χέρια της Pauline Dujancourt