Wedding Time: 4 ιδέες που θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας

Ερμιόνη Σαρρή
Wedding Time: 4 ιδέες που θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας

Βρήκαμε μερικούς τρόπους για να ευχαριστήσετε τους φίλους σας!

Η μέρα του γάμου σας είναι η πρώτη μέρα της νέας σας ζωής. Τόσο εσείς, όσο και οι φίλοι σας θέλετε να το γιορτάσετε και φυσικά κάθε στιγμή αυτού του «πάρτι» να μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό σας. Εμείς, λοιπόν, βρήκαμε 4 τρόπους με τους οποίους θα ευχαριστήσετε τους φίλους σας για την παρουσία τους στο γάμο σας και ταυτόχρονα θα τους αιφνιδιάσετε ευχάριστα.

Ένα μικρό αναμνηστικό είναι ό,τι καλύτερο για να μην ξεχαστεί ποτέ αυτή η ημερομηνία. Δε χρειάζεται να κοστίζει αρκετά χρήματα, αφού το μόνο απαραίτητο συστατικό είναι η αγάπη σας.

Χειροποίητα σαπούνια: Αυτή είναι μία από τις πιο ωραίες ιδέες που μπορείτε να κάνετε πράξη στο γάμο σας. Επιλέξτε το αγαπημένο σας αρωματικό χειροποίητο σαπούνι και προσφέρετέ το στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να χαράξετε ακόμη και τα ονόματά σας επάνω ή την ημερομηνία του γάμου σας.

Soaps 300c1

Τοπικά προϊόντα: Αν κάποιος από τους δυο σας κατάγεται από κάποιο μέρος που φημίζεται για τα προϊόντα του, τότε μπορείτε να δώσετε μία μικρή γεύση και στους φίλους σας. Μπορεί επίσης να παντρεύεστε κάπου που παράγεται κάτι ιδιαίτερο, οπότε μία καλή ιδέα θα ήταν να μιλήσετε με τους ντόπιους παραγωγούς και να οργανώσετε κάτι πρωτότυπο.

Popcorn 11869
Homemade-Treats 0d2b8
Pie e37e1

Σπίρτα: Σας φαίνεται τόσο απλό, αλλά να ξέρετε πως πολλοί από τους καλεσμένους σας θα σας ευγνωμονούν. Τοποθετήστε το βάζο με τα σπίρτα σε ένα κεντρικό σημείο της δεξίωσης και δε θα πιστεύετε σε πόσο χρόνο θα έχουν εξαφανιστεί.

Matches cdbf8

Αρωματικά κεριά: Το τέλεια ευχαριστήριο για κάθε εποχή. Στο καπάκι θα αναγράφονται τα αρχικά σας και κάθε φορά που οι καλεσμένοι σας θα τα ανάβουν στα σπίτια τους, θα σας ευγνωμονούν.

Candles 78d99