Πώς μπορώ να οργανώσω πιο οικονομικά το γάμο μου;

Ερμιόνη Σαρρή
Πώς μπορώ να οργανώσω πιο οικονομικά το γάμο μου;

Ένα ερώτημα που απασχολεί τα περισσότερα ζευγάρια αυτή την εποχή

Αγαπημένο Queen.gr,

Με το σύντροφό μου αποφασίσαμε να παντρευτούμε το ερχόμενο καλοκαίρι και έχω σκεφτεί πως πρέπει σιγά σιγά να ξεκινήσω τις προετοιμασίες του γάμου. Το μόνο μας πρόβλημα είναι ότι δε θέλουμε να ξοδέψουμε πάρα πολλά χρήματα, καθώς οι εποχές είναι δύσκολες. Από την άλλη βέβαια δε θέλουμε το αποτέλεσμα να είναι πρόχειρο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα συνδυάσω αυτά;

Ευχαριστώ, Θεανώ

Αγαπητή μας Θεανώ,

Σε ευχαριστούμε πολύ για το e-mail σου και να ξέρεις πως τα πράγματα είναι πολύ απλά. Υπάρχουν μερικά tips για να οργανώσεις τέλεια το γάμο σου και να γλιτώσεις από μερικά έξοδα. Πρώτα από όλα πρέπει να βρεις την κατάλληλη ημερομηνία και να αποφύγεις τους ας πούμε «περιζήτητους» μήνες όπως ο Μάιος και ο Σεπτέμβριος. Ειδικά αν σκέφτεστε να παντρευτείτε σε κάποιο νησί, πρέπει να προτιμήσετε μία ημερομηνία προς τέλος Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη.

Επίσης, να θυμάσαι πως όσο πιο νωρίς «κλείσετε» μερικά πράγματα, τόσο πιο συμφέρουσες θα είναι οι τιμές. Τα κτήματα δεξιώσεων , το catering και το στολισμό μπορείτε να τα προπληρώσετε και έτσι να διεκδικήσετε πιο εύκολα μία έκπτωση. Ειδικά για το νυφικό, μπορείς να βρεις πια στην αγορά πολύ στιλάτα κομμάτια, τα οποία δεν κοστίζουν αρκετά.

Τέλος, αν τυχόν θεωρείς πως ο χρόνος είναι σύμμαχός σου, μπορείς να φτιάξεις μόνη σου τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες. Να είσαι σίγουρη πως το κόστος θα είναι ελάχιστο.