Γάμος την άνοιξη: Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για «απαιτητικούς» καλεσμένους

Ερμιόνη Σαρρή
Γάμος την άνοιξη: Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για «απαιτητικούς» καλεσμένους

Εμείς θα τις θέλαμε όλες για το γάμο μας. Εσύ;

Διανύεις περίοδο προετοιμασίας και ψάχνεις συνεχώς ωραίες ιδέες για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σας κατά τη δεξίωση. Αναζητάς αντικείμενα και τρόπους για να τους μείνει αυτός ο γάμος αξέχαστος; Κάτι, λοιπόν, έχουμε για εσένα.

Δες τι σου προτείνουμε, συζήτησέ το και με το μέλλοντα σύζυγό σου και κάντε τις ιδέες αυτές πράξη.

Αρωματικά κεριά με τα ονόματά σας: Τοποθετήστε τα πάνω σε κάθε τραπέζι, αφού έχετε επιλέξει το άρωμα που σας αρέσει και αφήστε το χώρο να μυρίσει με τα δικά σας «θέλω». Στο καπάκι μπορείτε να έχετε αναγράψει τα ονόματά σας και να πείτε στους φίλους σας να τα πάρουν και ως αναμνηστικά για το σπίτι τους. Σίγουρα θα υπάρχουν και μερικά που δε θα έχουν χρησιμοποιηθεί.

Candles 19300

Ζητήστε τους τη... συνταγή: Ο κάθε καλεσμένος σας θα πρέπει να σας δώσει τη δική του ''συνταγή'' για έναν πετυχημένο γάμο, για να μείνετε πάντα ερωτευμένοι ή για να μην τσακωθείτε ποτέ. Θα τους βάλετε σε δίλημμα αλλά είναι κάτι σαν παιχνίδι που θα «αναστατώσει» τα τραπέζια. Σίγουρα θα δημιουργηθούν και τα γνωστά πηγαδάκια.

Recipes Ingredients 46ce6

Λουλούδια από εσάς για... εκείνους: Ένας μυρωδάτος τρόπος για να τους ευχαριστήσετε για την παρουσία τους είναι κάποια μικρά γλαστράκια, τα οποία και θα τους συνοδεύσουν κατά την έξοδό τους από το πάρτι του γάμου σας.

Succulents 748a2

Το τραπέζι της εισόδου: Κατά την είσοδό τους στη δεξίωση (ή όπως είπαμε πριν στο πάρτι) του γάμου αφήστε τους καλεσμένους σας να αυτό-κεραστούν με τα ολίγα εδέσματά σας. Φροντίστε να υπάρχουν πάνω στο τραπέζι μερικά γλυκάκια, ποπ κορν ή ακόμα και λίγο αλκοόλ. Το κέφι άλλωστε δεν πρέπει να αργήσει να «ανάψει»

Liquor 614db
Popcorn 2edf3
Macarons a94df

Διάβασε ακόμα:

Η απόλυτη χλιδή: Όλα όσα συνέβησαν στο γάμο που κόστισε 1 δισεκατομμύριο δολάρια!

Να πάω στο γάμο του πρώην μου ή όχι;