Ποια νησιά είναι είναι τα καλύτερα για γυναικεία bachelor;

Ερμιόνη Σαρρή
Ποια νησιά είναι είναι τα καλύτερα για γυναικεία bachelor;

Δίνουμε τις δικές μας προτάσεις σε σένα που είσαι στο ψάξιμο!

Οι καλοκαιρινοί γάμοι είναι οι πιο ωραίοι από όλες τις πλευρές. Όσον αφορά όμως το κομμάτι του bachelor, η παρέα της νύφης ή του γαμπρού έχει την ευκαιρία να διοργανώσει το απόλυτο beach bachelor σε κάποιο νησί της χώρας. Και εμείς εδώ στην Ελλάδα παράπονο δεν πρέπει να έχουμε καθώς οι επιλογές είναι πολλές, πάρα πολλές.

Νομίζουμε πως οι καλοκαιρινές διακοπές με φίλες είναι ό,τι καλύτερο και όπου και να πάτε θα διασκεδάσετε. Αν υπάρχει κέφι και καλή διάθεση, όλα τα υπόλοιπα σας είναι περιττά.

Κατά τη γνώμη μας, η Μύκονος είναι τέλεια για Μάιο, Ιούνιο και Σεπτέμβρη. Έχει πάρα πολύ ωραίες παραλίες (να ψάξετε και αυτές που δεν είναι οργανωμένες) και το ξενύχτι στο νησί των Ανέμων είναι εγγύηση. #WhatHappensinMyconosStayinMyconos. Αν τυχόν θέλετε να χαλαρώσετε ανάμεσα στα ξέφρενα ξενύχτια, μπορείτε να οργανώσετε μία μονοήμερη με ιστιοπλοικό στη Ρήνεια.

Οι Σπέτσες είναι ένας άλλος κοντινός προορισμός στον οποίο θα περάσετε εξίσου ωραία. Στο κομμάτι ‘’παραλία’’ βέβαια έχετε λιγότερες επιλογές αλλά το βράδυ θα γίνετε μία παρέα με τους υπόλοιπους θαμώνες μέσα στα μαγαζιά.

Η Πάρος ναι μεν είναι πολύ ωραίο νησί με τρομερές παραλίες και σούπερ vibes στη νυχτερινή ζωή αλλά θα την προτιμούσαμε για άλλη φάση στη ζωή μας. Βέβαια κάτι φίλες μας έχουν κάνει μπάτσελορ στο νησί και έχουν ακόμα να λένε ιστορίες. Το λιμανάκι της Νάουσας καλά κρατεί ακόμα.

Τέλος, όχι λόγω Γιώργο Αγγελόπουλου (Ντάνο) αλλά μην αποκλείσετε και τη Σκιάθος ως προορισμό για το επόμενο bachelor της γυναικοπαρέας. Έχει αρκετά beach bars και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σας βρει το ηλιοβασίλεμα με παπούτσια και εκτός άμμου.