Ψάξε ψάξε δεν θα τους βρεις!

Ψάξε ψάξε δεν θα τους βρεις!

Μήπως ο χώρος της δεξίωσης έχει πολλά εμπόδια;

Στην εξεύρεση του κατάλληλου χώρου για τη δεξίωση παίζουν ρόλο αρκετοί παράγοντες. Για να αποφασίσετε σοφά όμως, θα πρέπει να γνωρίζετε ποιες είναι οι παγίδες στις οποίες μπορεί να πέσετε, ώστε να τις αποφύγετε.

Κάτι βασικό που οι περισσότεροι συνήθως δεν προσέχουν ιδιαίτερα, είναι αν στο χώρο της δεξίωσης υπάρχουν πολλές κολώνες, δέντρα ή κάτι παρεμφερές, τα οποία εμποδίζουν τη θέα στους καλεσμένους. Ιδανικά, δεν υπάρχει καμία κολώνα ή δέντρο στο χώρο όπου βρίσκονται τα τραπέζια. Στην περίπτωση όμως που υπάρχουν, εντοπίστε πόσο πολλά είναι και πόσο επηρεάζουν τη διαρρύθμιση των τραπεζιών.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό για τους προσκαλεσμένους από το να προσπαθούν να δουν το ζευγάρι, αλλά ανάμεσά τους να υπάρχουν αμέτρητα εμπόδια και προκλήσεις. Φυσικά και δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι τέτοιο, ωστόσο ο στόχος είναι οι δυσαρεστημένοι να είναι όσο το δυνατόν λιγότεροι. Πριν κλείσετε λοιπόν έναν χώρο για τη δεξίωση του γάμου σας, θυμηθείτε να ρίξετε μία τελευταία ματιά τσεκάροντας τις κολώνες. Είναι μήπως υπερβολικά πολλές;