Για ποιο λόγο η Sarah Jessica Parker δήλωσε μετανιωμένη για το γάμο της;

Για ποιο λόγο η Sarah Jessica Parker δήλωσε μετανιωμένη για το γάμο της;

Ο λόγος θα σε αφήσει έκπληκτη!

Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο άκουσμα αυτής της είδησης τρομάξαμε λιγάκι, γιατί τον τελευταίο καιρό στο Hollywood έχει πέσει επιδημία χωρισμών. Η Sarah Jessica Parker όπως λέει μετάνιωσε για ένα πράγμα που συνέβη στο γάμο της, αυτό, όμως, δεν είναι, φυσικά, ο... γαμπρός, Matthew Broderick, με τον οποίο η ίδια διατηρεί ακόμη και σήμερα μια άψογη κι ευτυχισμένη σχέση, αλλά το νυφικό φόρεμά της!

Το τηλεοπτικό της alter-ego, η Carrie Bradshaw, διάλεξε ένα πολύ εντυπωσιακό και κομψό νυφικό, στην πρώτη ταινία του Sex and the City, διά χειρός Vera Wang.

carrie bradshaw wedding dress replica

Η Sarah Jessica Parker, στο γάμο της με το Matthew Broderick το 1997, διάλεξε ένα... μαύρο νυφικό από το brand Morgane Le Fay και αν και ήταν μια αρκετά ξεχωριστή επιλογή, η ίδια λέει πως τελικά το μετάνιωσε. «Ω, μακάρι να είχα μια ιστορία που θα έδειχνε πως ήμουν κουλ. Αλλά απλά ντρεπόμουν να ξοδέψω χρόνο για νυφικό. Ήταν ένα μαγαζί που μου άρεσε και ήξερα και πήρα ό,τι είχαν στην κρεμάστρα», δήλωσε στην εκπομπή Watch What Happens Live η σταρ.

weddingdress

Τι θα φορούσε, αν παντρευόταν σήμερα; «Λευκό! Θα φορούσα ένα πανέμορφο, κανονικό νυφικό φόρεμα, όπως θα έπρεπε να είχα κάνει τότε. Θα ήθελα ένα νυφικό σε στυλ Oscar de la Renta, με τσέπες κάτω από τη μέση, εφαρμοστό μπούστο, τεράστια φούστα με ταφτά και σατέν».

Και ποια δε θα ήθελε;