5 ιδέες που θα σε πείσουν πως ο μαυροπίνακας έχει θέση στη διακόσμηση του γάμου σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
5 ιδέες που θα σε πείσουν πως ο μαυροπίνακας έχει θέση στη διακόσμηση του γάμου σου

Θα τις λατρέψεις σίγουρα

Παντρεύεσαι σύντομα και έχεις αρχίσει ήδη τις ετοιμασίες για τη διακόσμηση της εκκλησίας και της δεξίωσης; Αν ναι, τότε σου έχουμε 5 ιδέες για να χρησιμοποιήσεις τον μαυροπίνακα στη διακόσμηση σου. Πίστεψέ μας θα είναι πολύ εντυπωσιακό και ας σου φέρνει στο μυαλό κάτι από... σχολείο.

061815 wedding diy chalk 3

#1. Background (το οποίο έχεις διαμορφώσει με τα προσωπικά σας στοιχεία και ότι άλλο θέλετε) για τις φωτογραφίες του γάμου σας.

Το φόντο στις γαμήλιες φωτογραφίες παίζει σημαντικό ρόλο –αφού αυτές θα είναι όλες οι αναμνήσεις της ημέρας αυτής- οπότε ένα background σε μαυροπίνακα είναι η πιο πρωτότυπη και έξυπνη ιδέα.

061815 wedding diy chalk 7

#2. Πινακίδα στην είσοδο του χώρου δεξίωσης με το γαμήλιο πρόγραμμα ή τον αριθμό των τραπεζιών

318fcf07a016c1beed27a7f2ddd0fbc5


Αυτή η ιδέα είναι απίστευτα έξυπνη και μετράει πολύ αν είσαι και οικολόγος. Δημιούργησε μία ταμπέλα/πινακίδα στην είσοδο του χώρου της δεξίωσης, η οποία θα γράφει αναλυτικά το γαμήλιο πρόγραμμα. Μπορείς επίσης, να ενημερώσεις τους καλεσμένους σου για το πού ακριβώς κάθονται και με ποιους.

061815 wedding diy chalk 4

#3. Χιουμοριστικά αξεσουάρ για τους καλεσμένους σου για τις γαμήλιες φωτογραφίες

Το πιο hot και έξυπνο πράγμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο καιρό και χρησιμοποιείται πολύ στις γαμήλιες φωτογραφίες είναι αυτά τα sticks που κρατάς και έχουν πάνω τους ζωγραφισμένα μουστάκια, τιάρες κλπ. Ε, δεν θα ήταν τέλειο να τα δημιουργήσεις όλα αυτά και να κάνεις και χιουμοριστικά κειμενάκια πάνω σε μαυροπίνακα;

#4. Προσκλητήριο με «Π» κεφαλαίο

e8481ea33a63e328011319731ab42b16


Συγγνώμη, αλλά αν ένα προσκλητήριο φτιαγμένο από μαυροπίνακα δεν είναι το... ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ της χρονιάς, τότε ποιο είναι; Μην αγχώνεσαι καθώς είναι πιο εύκολο από όσο πιστεύεις και φυσικά δε θα το ξεχάσει κανείς.

061815 wedding diy chalk 9

#5. Κάνε το γαμήλιο τραπέζι (βασικά τις καρέκλες σας) να ξεχωρίζει

Συνήθως το τραπέζι όπου κάθεται η νύφη με τον γαμπρό και τις οικογένειες τους ξεχωρίζει, αφού είναι αυτό που έχει επάνω του τα περισσότερα λουλούδια και όχι μόνο. Γιατί λοιπόν, να φτιάξεις κάτι τόσο κοινότυπο και γραφικό, όταν μπορείς να ξεχωρίσεις;

Πάρε τον μαυροπίνακα σου και φτιάξε δύο ταμπελάκια με τις λέξεις Mr. Και Mrs. (ή Κος-Κα) και κρέμασε τα στις καρέκλες σας. Το σίγουρο είναι ότι δεν αγχωθείς μήπως κάτσει κάποιος στις καρέκλες σας.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο σε πείσαμε, αλλά οφείλεις να παραδεχτείς πως είναι πολύ πρωτότυπα.