Bridal Lingeries: Γιατί η καλή πρώτη νύχτα γάμου από τα εσώρουχα φαίνεται

Bridal Lingeries: Γιατί η καλή πρώτη νύχτα γάμου από τα εσώρουχα φαίνεται

H INTIMISSIMI, ένα σύγχρονο και σοφιστικέ lingerie brand που είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις επιθυμίες κάθε γυναίκας, παρουσιάζει την bridal collection για τη σεζόν Spring/Summer 2017.

LCD1232 2127 F 12882
alicecampello 1489659414119
alicecampello 1489659439483 copy

Μία εκλεπτυσμένη συλλογή με πολλές επιλογές για κάθε περίσταση: από την πρόταση του γάμου μέχρι τον μήνα του μέλιτος. Σουτιέν, κορμάκια, brazilian σλιπ, ζαρτιέρες, σλιπ και νεγκλιζέ, όλα δημιουργημένα από τα πιο πολύτιμα υλικά όπως μετάξι και δαντέλα.

Κι όχι μόνο. Η INTIMISSIMI έχει σκεφτεί κι όλα τα άλλα επιμέρους στοιχεία και διαθέτει μία σειρά από βασικά κομμάτια για κάθε στιγμή σε τόνους του λευκού, μαύρου και nude, στράπλες σουτιέν ή σλιπ χωρίς ραφές που προτείνονται για κάθε νυφικό. Ο γάμος είναι μία περίσταση απόλυτα μοναδική στη ζωή κάθε γυναίκας κι έτσι χρειάζεται η καλύτερη φροντίδα για την πιο μικρή λεπτομέρεια. Ένα ταξίδι που αποτελείται από διαφορετικά βήματα, ξεκινάει από την πρόταση γάμου -αυτή την απροσδόκητη στιγμή που έρχεται σαν έκπληξη – μέχρι την ευτυχία που σε πλημμυρίζει όταν μοιράζεσαι τα νέα με τους φίλους και την οικογένειά σου.

Το μοντέλο και fashion blogger Alice Campello επέλεξε να φορέσει εσώρουχα INTIMISSIMI την ημέρα του γάμου της με τον ποδοσφαιριστή Alvaro Morata. Θα είναι η πρωταγωνίστρια σε μία σειρά από συναντήσεις που θα γίνουν τον Μάρτιο και Απρίλιο και θα έχουν σχέση με διάφορα γεγονότα, από τον αρραβώνα μέχρι την τελετή του γάμου και θα καλύπτουν από τις επιλογές εσωρούχων της μέλλουσας νύφης μέχρι τις προετοιμασίες της μεγάλης μέρας.

H INTIMISSIMI bridal collection διατίθεται ήδη στα καταστήματα.