Τι φοράμε στο γάμο;

Τι φοράμε στο γάμο;

Η σωστή προσκεκλημένη ννωρίζει πολύ καλά πως να ντυθεί.

Έχει ιδιαίτερη σημασία τι ακριβώς θα επιλέξετε να φορέσετε ως προσκεκλημένη σε ένα γάμο αγαπημένου προσώπου. Εκτός του ότι γενικά αυτά σχολιάζονται από τους καλεσμένους, μια σειρά από άλλους παράγοντες καθορίζουν επίσης τη συγκεκριμένη επιλογή.

Αρχικά, καλό είναι να διαλέξετε ένα ρούχο που δεν θα κλέβει την παράσταση. Φανταστείτε στο γάμο σας να ασχολούνταν όλοι με την «τάδε» προσκαλεσμένη που φορούσε ένα πανέμορφο λευκό φόρεμα (όπως κι εσείς) και κυριολεκτικά έκλεψε τα βλέμματα. Μην κάνετε λοιπόν αυτό που δεν θα θέλατε να σας κάνουν, όσο όμορφη –και λευκή- κι αν επιθυμείτε να είστε.

Αν έχετε διάφορα παχάκια από δω κι από κει, προτιμήστε κάτι που δεν είναι κολλητό σε βαθμό κακουργήματος, ενώ όσο τέλειο σώμα κι αν έχετε, καλό είναι να μην φορέσετε τίποτα διάφανο γιατί η κάμερα του γάμου θα φροντίσει να διατηρήσει τα ντοκουμέντα εις τον αιώνα τον άπαντα.

Προτιμήστε γενικά κάτι κλασικό, αφού η ίδια κάμερα θα έχει καταγράψει εκείνο το ακραία μοδάτο φόρεμα που φορέσατε τότε, αλλά σήμερα αποτελεί μία άκρως γελοία εμφάνιση αφού οι υπερβολές της μόδας δεν κρατούν και πολύ.