8 εντελώς διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην επέτειο του γάμου σας

Ερμιόνη Σαρρή
8 εντελώς διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην επέτειο του γάμου σας

... και δεν εννοούμε φυσικά να πας για φαγητό!

Αρχικά, πριν ξεκινήσουμε να ξεδιπλώνουμε μία μία τις ιδέες μας, ας ξεκαθαρίσουμε πως οι παρακάτω προτάσεις θα μπορούσαν να εφαρμοστούν και στην επέτειο μίας απλής σχέσης. Το γνωρίζουμε πως ίσως εκείνος δε θυμάται καν την ημερομηνία που ξεκίνησε αυτός ο έρωτας, αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να μείνετε κλεισμένοι μέσα σε ένα σπίτι βλέποντας τηλεόραση ή παραγγέλνοντας delivery!

1. Παρακολουθήστε μαζί ένα μάθημα μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής.

2. Οργανώστε ένα πικ νικ μόνο για δύο.

3. Προγραμμάτισε ένα road trip απλά μην του πεις τον... προορισμό. Αναλαμβάνεις την οδήγηση και απλά τον αφήνεις να αγωνιά για το πού πηγαίνετε.

4. Κλείσε εισιτήρια για τον αγαπημένο σας προορισμό και φρόντισε να το μάθει λίγες ώρες πριν την αναχώρησή σας. Εννοείται πως το ταξίδι πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός Σαββατοκύριακου ή να έχεις ενημερώσει εσύ τους συναδέλφους του για την απουσία του.

5. Κάνε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο σχετικά οικονομικό και απολαύστε την επόμενη ημέρα πρωινό στο κρεβάτι. Κάπως έτσι ίσως κάνεις μία Δευτέρα να μοιάζει με Κυριακή. Στην ίδια διαμονή μπορείτε να απολαύσετε και οι δύο από ένα χαλαρωτικό μασάζ.

6. Ενοικίασε το αυτοκίνητο των ονείρων του και απλά περίμενέ τον κάτω από το γραφείο του. Τα άλλα άφησέ τα πάνω του!

7. Καλέστε τους φίλους σας σε ένα salsa party και λικνιστείτε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ίσως και ένα πάρτι με 80s-90s μουσική να σας εκφράζει περισσότερο. Αυτό το αφήνουμε πάνω σε σένα και τον αγαπημένο σου.

8. Παρακολουθήσε ένα σεμινάριο για μοριακά cocktails.