Πώς να οργανώσεις έναν bohemian γάμο

Ερμιόνη Σαρρή
Πώς να οργανώσεις έναν bohemian γάμο

Αν το ρομαντικό και το φυσικό στυλ είναι τα στοιχεία που θέλεις να επικρατήσουν στο γάμο σου, τότε το bohemian στυλ είναι αυτό που σου ταιριάζει!

Το bohemian είναι το στυλ που βρίσκεται πρώτο στις προτιμήσεις των νέων ζευγαριών τα τελευταία χρόνια. Οι ελεύθερες φυσικές και καλλιτεχνικές επιρροές του ξεχωρίζουν και εντυπωσιάζουν σε κάθε τους εμφάνιση. Το πάντρεμα των φλοράλ μοτίβων με τα καλαίσθητα κεντήματα σε συνδυαμό με ethnic και hippie στοιχεία έρχονται να δώσουν ενα εκπληκτικό και ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Με την σωστή καθοδήγηση του ανθοπώλη - διοργανωτή εκδηλώσεων θα μπορέσεις να καταλήξεις στο σωστό bohemian στυλ.

Μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις φυσικά υλικά και υφάσματα όπως για παράδειγμα κεντήματα, ονειροπαγίδες, πολύχρωμα πανιά, μετάξι. Φυσικά λουλούδια όπως ορτανσία, πεόνιες ,τριαντάφυλλα αλλά και άγρια λουλούδια θα δώσουν μια ακόμα πιο ανάλαφρη διάθεση στην όλη εικόνα. Οι καλεσμένοι θα πρέπει να αισθανθούν άνετα και φιλικά μέσα στο καλλιτεχνικό προφίλ του bohemian στυλ, γι’ αυτό πολύχρωμες χουχουλιάρικες κουβέρτες θα τους έκαναν να θερμανθούν ακόμα πιο πολύ αν ο γάμος ή το πάρτι γινόταν στην παραλία. Τα πολλά κεριά σε συνδυασμό με διαφόρων ειδών βάζα εμπλουτισμένα με μπουκέτα λουλουδιών φτιαγμένα με μεράκι και γνώμονα την ελευθερία και την καλλιτεχνική προσέγγιση του bohemian, θα απογειώσουν την ιδιαίτερη μέρα σας!

relaxed boho wedding toronto26

Τολμήστε μαζί με τον καλό σου το διαφορετικό, αποστασιοποιηθείτε από τις βασικές κοινότυπες γραμμές και δημιουργήστε το στυλ που σας ταιριάζει! Η ελαφρότητα , οι αέρινες πινελιές και η κομψότητα αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του bohemian στυλ!

Και μη ξεχάσεις τους γλυκούς τόνους, την ποικιλία χρωμάτων και τα αξεσουάρ! Το στεφάνι με φυσικά λουλούδια για τα μαλλιά σου έρχεται μαζί με το εντυπωσιακό νυφικό μπουκέτο να κλείσουν την μαγευτική εικόνα του γάμου σου!

bohobouquet

Είμαστε σίγουροι πως θα εντυπωσιάσεις!

Υ.γ Eυχαριστούμε το ανθοπωλείο Kentia Flowers για την πολύτιμη βοήθειά του.

Instagram account : Kentiaflcreations