Dead-line στη διασκέδαση

Dead-line στη διασκέδαση

Όταν ο χώρος δεξίωσης δεν έχει καμία διάθεση να περιμένει μέχρι το τέλος των πανηγυρισμών για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.

Ωραία τα περνάτε στο χώρο της δεξίωσης, το περιβάλλον είναι πολύ καλό, το φαγητό εξαιρετικό, η μουσική είναι εξαίσια, χορεύετε, διασκεδάζετε, οι καλεσμένοι είναι ικανοποιημένοι, αλλά ένα άγχος πλανάται στον αέρα. «Να έχετε ολοκληρώσει μέχρι τις 2:00π.μ.» σας είχε πει ο υπεύθυνος, όταν είχατε κλείσει το χώρο και τότε σας φαινόταν ιδιαίτερα εύκολο.

Τώρα όμως; Πώς θα πείτε σε όλο αυτόν τον κόσμο που δεν θέλει ούτε κατά διάνοια να απομακρυνθεί από το χώρο της δεξίωσης, ότι ήρθε η ώρα να πηγαίνουν σιγά σιγά; Επειδή δεν θέλετε να βρεθείτε σε αυτή τη δυσάρεστη θέση, αν προτεραιότητά σας είναι να έχετε όσο χρόνο χρειάζεστε για να διασκεδάσετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καλό είναι να έχετε το νου σας.

Όταν ψάχνετε λοιπόν για το χώρο της δεξίωσης, ρωτήστε μέχρι τι ώρα μπορείτε να βρίσκεστε εκεί. Περιορισμένο χρονικό περιθώριο υπάρχει συνήθως σε ξενοδοχεία, αλλά δεν αποκλείεται το dead-line να τεθεί και από τον ιδιοκτήτη κάποιου άλλου χώρου ή από την εταιρεία catering που παρέχει τις υπηρεσίες της.