Αλκοόλ μέχρι θανάτου;

Αλκοόλ μέχρι θανάτου;

Στους γάμους είμαστε κυρίες, είτε είμαστε η νύφη, είτε απλές προσκαλεσμένες.

Βρίσκεστε στο τραπέζι του γάμου όπου άπειρες ποσότητες φαγητού και αλκοόλης διατίθενται δωρεάν και σε περιόδους οικονομικής κρίσης κάτι τέτοιο είναι σαφώς εκτιμητέο. Ωστόσο το αλκοόλ είναι ο λόγος για πολλές παρεξηγήσεις και έκτροπα, για εκβάσεις που συνήθως προκαλούν αισθήματα ντροπής σε μεθυσμένους και παρευρισκόμενους.

Η δεξίωση ή το γλέντι του γάμου αποτελούν τον τρόπο με τον οποίο οι νεόνυμφοι μοιράζονται τη χαρά τους με συγκεκριμένους προσκαλεσμένους. Αν όμως εσείς πιείτε ό,τι αλκοολούχο βρείτε μπροστά σας και χάσετε εντελώς τον έλεγχο, αρχικά αποτελείτε αντικείμενο χλευασμού για όλους τους υπόλοιπους (επαναλαμβάνουμε είτε είστε η νύφη, είτε μια από τους προσκαλεσμένους) και στη συνέχεια κινδυνεύετε να καταστρέψετε το βράδυ των άλλων.

Φροντίστε λοιπόν να διατηρήσετε την κατανάλωση αλκοόλ σε αξιοπρεπή επίπεδα, ούτως ώστε να παραμείνετε κι εσείς αξιοπρεπής. Το ίδιο ισχύει και για την κατανάλωση φαγητού, η οποία θα πρέπει να γίνεται με μικρές πιρουνιές, για να μην γελάνε αργότερα οι νεόνυμφοι με τις φωτογραφίες σας.