Γίνετε ο dj του γάμου σας!

Γίνετε ο dj του γάμου σας!

Η μουσική σε ένα γάμο είναι απαραίτητο συστατικό στην επιτυχία του. Αντί να βρείτε έναν dj κάντε τους δικούς σας πειραματισμούς και αποθεώστε το κλίμα.

Τα μικρά μυστικά κάνουν τη διαφορά και στην τσέπη αλλά και στη διοργάνωση μιας τόσο λαμπερής εκδήλωσης όπως είναι ένας γάμος.

Αντί να προσλάβετε έναν dj και να σκάσετε πολλά χρήματα που σίγουρα δε θα περισσεύουν, κάντε το με εναλλακτικό τρόπο. Βρείτε έναν φίλο σας που γνωρίζει από μουσική και ζητήστε του τη χάρη να παίξει στο γάμο σας (αγοράστε του και ένα συμβολικό δώρο!). Κάντε συλλογές με τους αγαπημένους σας ήχους και δώστε το στίγμα που πραγματικά θέλετε, αντί να χρειάζεται να συμβιβάζεστε με παλιομοδίτικα ακούσματα στα οποία συνήθως καταλήγουν οι επαγγλεματίες djs των γάμων. Δώστε την πραγματική κατεύθυνση της μουσικής υπόκρουσης, γεγονός που και εσάς θα σας ενθουσιάσει αλλά σίγουρα θα ελαφρύνει κατά πολύ και την πονεμένη σας τσέπη.

Η μουσική φτιάχνει την ατμόσφαιρα και ορίζει τη διάθεση των καλεσμένων. Ο ερασιτεχνισμός συχνά άλλωστε βγάζει την απαραίτητη ευαισθησία σε τέτοιες περιπτώσεις.