Γίνεσαι κουμπάρα; Αυτές είναι οι υποχρεώσεις σου για το γάμο!

Πατουχέα Μαριάννα
Γίνεσαι κουμπάρα; Αυτές είναι οι υποχρεώσεις σου για το γάμο!

Η καλύτερή σου φίλη είπε το «ναι» και σου ζήτησε να την παντρέψεις; Ώρα για οργάνωση!

Και ενώ έχετε μεγαλώσει μαζί και από μικρές λέγατε ότι η μια θα παντρέψει την άλλη.. ήρθε η ώρα. Πριν αναλογιστείς πότε πέρασαν τα χρόνια και πότε θα παντρευτείς κι εσύ, πρέπει να οργανωθείς. Η κουμπαριά είναι μεγάλη τιμή και φυσικά θα πρέπει να σταθείς αντάξιά της, αν όμως δεν ξέρεις πως, είμαστε εμείς εδώ για εσένα.

Bachelorette

Ας ξεκινήσουμε με τα προ του γάμου. Η μέλλουσα νύφη θα πρέπει να γιορτάσει την τελευταία μέρα της ως ελεύθερη μαζί με τις καλύτερές της φίλες, ξεκούραστα και αξέχαστα. Είτε το budget σηκώνει ένα βράδυ στα μπουζούκια, είτε ένα διήμερο κοριτσοπαρέα σε νησί, καλό θα ήταν να το αναλάβεις εσύ. Κι αν μπορείς, ακόμα καλύτερα, αν της το κάνεις έκπληξη. Προσοχή! Θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν το μυστήριο.

Capture

Το δώρο

Όπως θα σου κάνουν κι εσένα ως κουμπάρα, έτσι πρέπει να κάνεις και εσύ. Το καλό στην περίπτωση σου είναι ότι πάνω κάτω ξέρεις τι ανάγκες έχουν και τι όχι, κι αν δεν τις γνωρίζεις, μπορείς να τους ρωτήσεις. Αν για παράδειγμα ετοιμάζονται να μπουν σε καινούριο σπίτι, οι οικιακές συσκευές είναι μια καλή λύση. Αν πάλι δεν βρίσκεις τίποτα, δύο αεροπορικά εισιτήρια ή ένα μικρό ταξίδι αποτελούν δώρο ζωής που θα θυμούνται για πάντα.

Το φόρεμα

Και το δικό σου και της νύφης. Εννοείται ότι θα ακολουθήσεις την μέλλουσα κουμπάρα σου στις πρόβες της και γιατί είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για αυτήν αλλά και για να της δώσεις την γνώμη σου. Παράλληλα, θα πρέπει να δεις σε τι στυλ κινείται το νυφικό και ολόκληρος ο γάμος, ώστε να διαλέξεις ανάλογο φόρεμα κι εσύ. Εννοείται πως δεν πρέπει να είναι λευκό, αυτό δε χρειάζεται να το αναφέρουμε καν!

Τα έξοδα

Ελπίζουμε ότι είσαι προετοιμασμένη για να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Τα στέφανα, η εκκλησία, ο στολισμός, ο δίσκος με τα κουφέτα και το ποτήρι στο τραπέζι της εκκλησίας, είναι φορτίο που πρέπει εσύ να αναλάβεις. Και το δώρο.

Το χρέος σου

Χωρίς να θέλουμε να σε αγχώσουμε, εκείνη την ημέρα θα πρέπει να έχεις τον νου σου στα πάντα. Να μην αφήσεις την νύφη να αγχωθεί, να μην επιτρέψεις στον γαμπρό να πιεί λίγο παραπάνω πριν καν ξεκινήσει το γλέντι ή το μυστήριο, εν ολίγοις να είσαι παντού. Αν, όμως, πρέπει να κάνεις ένα πράγμα αυτό είναι να απολαύσεις αυτή τη μέρα στο έπακρο.

Μια φορά παντρεύεται η φίλη σου, ζήσε το μαζί της!

Πάντα άξια!

Δες ακόμα:

Τα μοναδικά παπούτσια που δεν πρέπει να φορέσει ποτέ μία νύφη είναι...

5 hot ιδέες για νυφικό μανικιούρ για να αποφύγεις το κλασικό γαλλικό

15 νυφικά χτενίσματα για κάθε μήκος και τύπο μαλλιών