Αυτές είναι οι πιο chic γαμήλιες τούρτες του φετινού καλοκαιριού

Πατουχέα Μαριάννα
Αυτές είναι οι πιο chic γαμήλιες τούρτες του φετινού καλοκαιριού

Εμείς πάντως τις λατρέψαμε όλες –και δεν παντρευόμαστε-

Πάνε λίγοι μήνες από τότε που είπες το πολυπόθητο «ναι» αλλά ούτε που σε πέρναγε από το μυαλό πόσα πράγματα πρέπει να κάνεις μέχρι τη στιγμή που θα ενωθείς με το ταίρι σου. Πράγματι, οι ετοιμασίες ενός γάμου είναι αμέτρητες, πολλές φορές αγχωτικές και δύσκολες δεδομένου ότι πρωταρχικός σου στόχος είναι να ευχαριστήσεις ακόμα και τον τελευταίο καλεσμένο. Νυφικό, μπομπονιέρες, προσκλητήρια, χώρος και εκκλησία είναι μερικά από τα πρώτα που πρέπει να διευθετήσεις.

Τι γίνεται με την τούρτα; Η γαμήλια τούρτα αποτελεί το πρώτο γλυκό που θα φάει το ζευγάρι στην κοινή του ζωή και συμβολίζει την αγνότητα (γι’ αυτό και συνήθως λευκή) και την ένωση των νεόνυμφων.

Mykonian Island Cake

Απλή, λιτή και μικρή η συγκεκριμένη γαμήλια τούρτα αποτελεί το ιδανικό γλυκό για έναν νησιώτικο γάμο. Οι φρέσκιες βουκαμβίλιες θα στολίσουν υπέροχα το λευκό φόντο της τούρτας προσδίδοντας τον δροσερό χαρακτήρα ενός νησιού στο γλύκισμα.

photo 20anna20delores20cake 20MJB20cakes20

Forest Fruit Cake

Μια διαφορετική προσέγγιση της γαμήλιας τούρτας την θέλει γεμάτη κόκκινα φρούτα και πολλές στρώσεις παντεσπάνι. Οι καλεσμένοι σας σίγουρα θα εντυπωσιαστούν από την αφθονία των φρούτων του δάσους.

anna20hardy20photo20cake20by20Petal a pot

Summer in Province Cake

Φύλλα ελιάς και λεβάντα συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για έναν εναλλακτικό γάμο στην εξοχή. Απλή και σικάτη, η γαμήλια τούρτα σας θα δώσει μια αύρα από τη φύση στην τελετή της βραδιάς.

amy20and20stuart20photography20Susie20cakes

Tropical View Cake

Μια κλασική τούρτα γεμάτη φύλλα από τροπικές παραλίες και αμμουδιές – έστω και ζωγραφισμένα. Ακόμα κι αν ο γάμος δε θα γίνει σε κάποιο εξωτικό μέρος, ο κατάλληλος στολισμός και αυτή η τούρτα σίγουρα θα σας μεταφέρει νοητά σε ένα από αυτά.

photo 20christopher20testani20cake 20erica20obrien

Romantic Rose Cake

Αν είσαι εκείνη η νύφη που φαντάζεται το γάμο της σαν το άκρων άωτον του ρομαντισμού αυτή η τούρτα γράφει πάνω το όνομά σου. Δομημένη στις αποχρώσεις του ροζ, απλή και λουλουδάτη, θα σε ενθουσιάσει.

fc707c82b18eb94403089b8b734d897b

Gold Goddess Cake

Λιτή την λες, απλή σίγουρα όχι αλλά αν ονειρεύεσαι έναν γάμο βγαλμένο από παραμύθι γεμάτο χρυσές και λαμπερές λεπτομέρειες σου βρήκαμε το πρώτο γλύκισμα της κοινής σας ζωής.

345668b1022a174a5034a72b894a6725

Δείτε ακόμα:

Ετοιμάζεις γάμο με «tropical» θέμα; Σου βρήκαμε την πιο τέλεια ιδέα για το τραπέζι

Γίνεσαι κουμπάρα; Αυτές είναι οι υποχρεώσεις σου για το γάμο!

5 ιδέες για να οργανώσεις το πιο επιτυχημένο Bachelorette Party