Rose Gold: 6 μυστικά για τον πιο ωραίο γάμο σε διακόσμηση με ροζ χρυσό!

Rose Gold: 6 μυστικά για τον πιο ωραίο γάμο σε διακόσμηση με ροζ χρυσό!

Ροζ χρυσός χλιδάτος γάμος...

Το ροζ χρυσό αποτελεί την απόχρωση εμμονή για κάθε υποψήφια νύφη. Αν θέλεις να εντάξεις το ροζ χρυσό στο γάμο σου, οι μικρές λεπτομέρειες είναι εκείνες που θα κάνουν τη διαφορά. Ιδού έξι ξεχωριστά μυστικά!

Βάλε το ροζ χρυσό στο τραπέζι!
Η γαμήλια δεξίωση μπορεί να έχει το ροζ χρυσό στίγμα που λαχταράς, με ένα κεντρικό διακοσμητικό κομμάτια όπως είναι ένα βάζο ή μια κορνίζα σε ροζ χρυσό ή ένα runner σε μεταλλικό ροζ χρυσό.


https://www.instagram.com/p/BWVj2G1AuBz

Τα κοσμήματά σου πρέπει να κινηθούν στην ίδια απόχρωση:
Ξέχνα το κίτρινο χρυσό ή το ασήμι και προτίμησε ροζ χρυσή απόχρωση και στα δαχτυλίδια ή το κολιέ που θα προτιμήσεις ή ακόμα και στο χτενάκι με το οποίο θα διακοσμήσεις τα μαλλιά σου!

Ναι, στα στέφανα σε ροζ χρυσό!
Μπορείς να προτιμήσεις στέφανα σε ροζ χρυσό αλλά μην το παρακάνεις με τις βέρες ή το ποτήρι για το κρασί.


https://www.instagram.com/p/BP9ruCqg4NN

Ροζ χρυσό και στα μπαλόνια!
Η νέα τάση διακόσμησης, απαιτεί υψηλής αισθητικής μπαλόνια. Αν προτιμήσεις μια τέτοια διακόσμηση, προτίμησε τα μπαλόνια σε ροζ χρυσό που θα δώσουν μια μεταλλική νότα στο γάμο και άρα πιο glamorous. Εξ’ ίσου ωραίες είναι οι γιρλάντες σε ροζ χρυσό1

Η τούρτα να γίνει ροζ χρυσή!
Το κεντρικό στοιχείο του γάμου σου, είναι η γαμήλια τούρτα που στην μεταλλική απόχρωση του ροζ χρυσού, θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Προσοχή, προσοχή: Μην βάλεις πολλά λουλούδια στην ήδη εντυπωσιακή τούρτα σε απόχρωση ροζ χρυσού.


https://www.instagram.com/p/BXVdYSYgBVH

Προσοχή στα λουλούδια γενικά!
Το ροζ χρυσό είναι από μόνο του ένα εντυπωσιακό χρώμα. Αν θέλεις να το συνδυάσεις με λουλούδια στη διακόσμηση, πρόσεξε να μην βάλεις πολλά χρώματα μαζί στα λουλούδια. Επίλεξε λευκά μικρά λουλούδια, όπως τα λευκά τριαντάφυλλα και απόλαυσε ένα chic γάμο.


https://www.instagram.com/p/Bi6AP4KBsKI

Διάβασε ακόμα: Αυτές είναι οι πιο chic γαμήλιες τούρτες του φετινού καλοκαιριού