Είναι δυνατή μια δεξίωση στον χώρο της εκκλησίας;

Είναι δυνατή μια δεξίωση στον χώρο της εκκλησίας;

Η κυρία Δέσποινα μας ζήτησε βοήθεια για τον γάμο της κόρης της και οι συνεργάτες μας στην PlanIt Cool δίνουν λύση στους προβληματισμούς της –αλλά και σε όποιον άλλο αντιμετωπίζει μια παρόμοια κατάσταση.

Ερώτηση αναγνώστριας:

"Είμαι η μητέρα της νύφης. Η κόρη μου είναι ήδη παντρεμένη με πολιτικό γάμο με Ιταλό και ζει μόνιμα στην Ιταλία. Μου ανακοίνωσαν πως θέλουν να παντρευτούν και να βαφτίσουν το μωρό τους το καλοκαίρι που θα έρθουν για διακοπές. Τους πρότεινα να κάνουμε μια μικρή δεξίωση έξω από την εκκλησία και μόνο οι οικογένειές μας να πάμε σε κάποιο restaurant για φαγητό αργότερα. Πρέπει όλα να τα κάνω μόνη μου κι έχω πελαγώσει! Έχετε κάτι να μου προτείνετε, όχι υψηλού κόστους;

Μ.Φ.Χ. Μαμά Δέσποινα"

Απάντηση:

Το πρόβλημα είναι ότι σχεδόν σε όλες τις εκκλησίες έχουν σταματήσει να επιτρέπουν να γίνεται έξω μετά κάποια δεξίωση. Αρα θα πρέπει να δείτε στις εκκλησίες που βρίσκονται στην περιόχη που θέλετε να γίνουν τα μυστήρια εάν το επιτρέπουν ή όχι. Ενναλακτικά θα μπορούσατε να δείτε μια ελληνική ταβέρνα μιας και θα έχετε και κόσμο από Ιταλία - λόγο του γαμπρού - να κάνετε εκεί με χαμηλό κόστος τη δεξίωση - πάρτυ.