6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις, όταν διοργανώνεις ένα bachelor party

Νάνσυ Μητσοστέργιου
6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις, όταν διοργανώνεις ένα bachelor party

Και τι δεν πρέπει να κάνεις

Το καλοκαίρι είναι αυτή η εποχή του χρόνου, που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι και δεν θα σε πιστέψουμε αν μας πεις πως φέτος δεν είσαι ούτε σε έναν καλεσμένη. Αν πάλι είσαι αυτή που σε λίγες ημέρες θα παντρέψει την καλύτερη της φίλη, τότε ξέρεις πολύ καλά τι συμβαίνει αυτό το διάστημα.

Παίρνοντας λοιπόν αυτό ως δεδομένο Η καλύτερη έκπληξη που μπορείς να της κάνεις, εάν θες να της φτιάξεις τη διάθεση, είναι να της διοργανώσεις ένα bachelor party. Να ξέρεις όμως, πως δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς ενδέχεται να κάνεις αρκετά λάθη, φυσικά άθελα σου.

Μην ανησυχείς όμως, γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σου δώσουμε μερικά hints για το τι πρέπει να προσέξεις σε αυτό το πολυπόθητο πάρτι.

Φτιάξε ένα πλάνο
Εάν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις να κάνετε εκείνη την ημέρα είναι ένα θετικό σημάδι, ωστόσο θα είναι πολύ καλύτερα εάν φτιάξεις ένα πλάνο με το τι σκοπεύεις ακριβώς να κάνετε. Είτε είναι μία μέρα σε spa, είτε πρόκειται να περάσετε όλη την ημέρα στην παραλία πίνοντας κοκτέιλ, καλό είναι να υπάρχει πρόγραμμα.

Δες ακόμη: To μοναδικό prop που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους στο γάμο σου

Μην προγραμματίζεις πολλά πράγματα μαζί
Γενικά να ξέρεις πως είναι πολύ καλύτερο να κάνετε λίγα και καλά πράγματα, παρά να υπερφορτώσεις το πρόγραμμά σας και να βιαστείτε να τα κάνετε όλα. Με αυτόν τον τρόπο να είσαι σίγουρη πως δεν θα απολαύσετε τίποτα και στη καλύτερη να καταλήξετε με μια γκρινιάρα νύφη. Και δεν το θέλουμε αυτό.

Σεβάσου τις επιθυμίες της νύφης
Άλλωστε γι’ αυτήν γίνονται όλα. Το σωστό είναι να σεβαστείς τις επιθυμίες της και να κάνεις ό, τι σου ζητήσει εκείνη. Ακόμη και αν της το ετοίμαζες για έκπληξη, καλό θα ήταν να ξέρεις πως ακριβώς θα ήθελε να περάσει την ημέρα αυτήν. Τι της αρέσει και τι όχι, τι θα προτιμούσε να φάει πιο πολύ κ.ο.κ.

Μην στέλνεις τόσα πολλά emails
Κατά την διάρκεια του προγραμματισμού μην σπαμάρεις συνεχώς τις καλεσμένες με εκατοντάδες ομαδικά μηνύματα. Δεν θέλουν όλοι να είναι μέρος αυτής της συζήτησης. Αν δεν έχει κάνει κάποια ψηφοφορία για να διαλέξουν προορισμό ή δεν αναφέρεσαι στις πληροφορίες του Airbnb, τότε καλό θα ήταν να μην στέλνεις συνεχώς άσκοπα μηνύματα.

Κανονίστε τους λογαριασμούς
Είναι δεδομένο –προφανώς- πως δεν θα βάλεις τη νύφη να πληρώσει για το bachelor που εσύ της διοργάνωσες. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τις υπόλοιπες κοπέλες της παρέας. Μαζευτείτε όλες μαζί, κάντε τους υπολογισμούς σας και αποφασίστε τι θα πληρώσει η καθεμία. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους λέει ο λαός και δεν έχει άδικο.

Μην πιείτε πάρα πολύ
Εάν είσαι η οικοδέσποινα και είσαι υπεύθυνη για όλες τις δραστηριότητες σας, καλύτερα να μην πιείς τόσο πολύ, που δεν θα είσαι σε θέση να εκτελέσεις τα καθήκοντά σου. Απόφυγε την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ κατά την διάρκεια του πάρτι και αν θες τόσο να πιείς, μπορείς να το ρίξεις έξω μόλις απαλλαγείς από αυτήν την ευθύνη.

Διάβασε ακόμη: Οι ακρυλικές προσκλήσεις γάμου είναι ό,τι πιο hot έχεις δει τελευταία

Photo credits: Babba C Rivera