Διακόσμηση γάμου με θέμα τον ευκάλυπτο. Πώς θα πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Διακόσμηση γάμου με θέμα τον ευκάλυπτο. Πώς θα πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα

Τόλμησέ το οποιαδήποτε εποχή του χρόνου!

Και να που ήρθε η στιγμή να οργανώσεις τον γάμο σου και δεν ξέρεις τί θέμα να επιλέξεις! Θέλεις ένα θέμα που ταιριάζει με την εποχή ή να συμβαδίζει μόνο με τα αγαπημένα σου χρώματα;

Αν αγαπάς το πράσινο οι λύσεις είναι πολλές.

Αυτό όμως που ξετρελαίνει τις νύφες ανά τον κόσμο τον τελευταίο καιρό είναι το θέμα του ευκάλυπτου.

Αυτό το υπέροχο φυτό, με το απαλό πράσινο χρώμα στα φύλλα του και την υπέροχη μυρωδιά του, αποτελεί must για τους γάμους όλων των εποχών. Τα μακριά φύλλα του ευκάλυπτουν βοηθούν πολύ τους wedding florists να δημιουργούν υπέροχες συνθέσεις, με πρωτότυπους συνδυασμούς σε χρώματα και υλικά. Ταιριάζει υπέροχα με το χρυσό και το λευκό ενώ αν προσθέσεις (σε rustic γάμους στην εξοχή που κυριαρεί κυρίως το ξύλο) λίγο κίτρινο με φούξια, δημιουργεί παραμυθένια σκηνικά.

Ο ευκάλυπτος ως θέμα γάμου έχει αντικαταστήσει τα τελευταία χρόνια το "πολυφορεμένο" θέμα της ελιάς. Επίσης, καθώς στη χώρα μας θα βρεις πολλές περιοχές με ευκάλυπτο, είναι ένα οικονομικό υλικό που μπορεί όμως να απογειωθεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Ο ευκάλυπτος ώς θέμα ταιριάζει σε γάμους που γίνονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (πόλη, νησί, βουνό) οπότε μην έχεις κανέναν ενδοιασμό για το αποτέλεσμα.

Πάρε λοιπόν ιδέες από τις φωτογραφίες που βρήκαμε στο διαδίκτυο και ξεκίνα αμέσως να προετοιμάζεις τον γάμο των ονείρων σου.