Η κρυφή φωτογράφηση αρραβώνα είναι το πιο hot trend στους γάμους της φετινής σεζόν

Πατούλια Κατερίνα
Η κρυφή φωτογράφηση αρραβώνα είναι το πιο hot trend στους γάμους της φετινής σεζόν

Φωτογράφηση στην πρόταση γάμου; Ω ναι!

Μετά από δύο χρόνια σχέσης ο Alex Rodriguez έκανε πρόταση γάμου στην Jennifer Lopez και εκείνη είπε το μεγάλο Ναι, με τρόπο που είδαμε όλοι μα όλοι, σε όλο τον κόσμο.

Η φωτογράφηση στην πρόταση γάμου αποτελεί must και οι φωτογραφίες αυτές από το θρυλικό για κάθε ζευγάρι επόμενο βήμα στη σχέση, αποτελούν το κλειδί της διακόσμησης στην γαμήλια δεξίωση που θα ακολουθήσει λίγο καιρό μετά την πρόταση γάμου.



Στην περίπτωση του A- Rod και της Lopez, το σκηνικό για την κρυφή φωτογράφηση πρότασης γάμου, ήταν άκρως εντυπωσιακή, με τον πάλαι ποτέ αθλητή γονατισμένο μπροστά της κάπου στις Μπαχάμες, κι εκείνη έκπληκτη να λέει ναι στην πρόταση και στο τεράστιο μονόπετρο.

Οι ειδικοί τονίζουν πως αυτό που βλέπουμε στις εντυπωσιακές φωτογραφίες του ζευγαριού είναι σκηνοθετημένο πέρα για πέρα και δεν αποτελεί απλά μια ιδιωτική στιγμή του διάσημου ζευγαριού.

wed2

Στην περίπτωση βέβαια που θέλεις να κάνεις κι εσύ μια τέτοια φωτογράφηση για να αποφύγεις την βαρετή pre wedding φωτογράφηση, είτε θα πρέπει να έχεις έναν μελλοντικό σύζυγο καλά οργανωμένο που εκτός από μονόπετρο να έχει βρει τον κατάλληλο φωτογράφο για να γίνει η πρόταση γάμου όπως ακριβώς πρέπει ή να κάνετε μαζί το ψάξιμο φωτογράφου, μέρους κι απλά να αφήσεις εκείνον να σε ξαφνιάσει με την επιλογή της στιγμής.

wed1

Στις περιπτώσεις πάντως, που η νύφη ξαφνιάζεται πραγματικά, βλέπουμε τις καλύτερες φωτογραφίες. Το ρίσκο είναι να γίνει κι ο γάμος κάποια στιγμή, για να μην σου μείνουν απλά οι πόζες και το μονόπετρο. . .