Ψάχνεις για γαμήλια τούρτα; Αυτό είναι το trend που θα βλέπεις σε όλους τους γάμους

Νατάσσα Σχοινά
Ψάχνεις για γαμήλια τούρτα; Αυτό είναι το trend που θα βλέπεις σε όλους τους γάμους

Η διακόσμηση στην γαμήλια τούρτα που θα σε ενθουσιάσει

Η πολυπόθητη μέρα πλησιάζει και βρίσκεσαι μέσα σε έναν πυρετό προετοιμασιών, ώστε να είναι όλα τέλεια για μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σου, αυτήν του γάμου σου. Έχεις κλείσει την εκκλησία, έχουν σταλεί οι προσκλήσεις, οι καλεσμένοι σκέφτονται τι ακριβώς θα φορέσουν για να σας τιμήσουν και τώρα ήρθε η ώρα να βρεις την τούρτα του γάμου. Φυσικά κι αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της διαδικασίας, γι’ αυτό και πρέπει να βρεις μία που και να ταιριάζει στα γούστα σου και να είναι μέσα στις τάσεις της εποχής.

Κάπως έτσι, ερχόμαστε να σου μιλήσουμε για το απόλυτο trend που θα δεις στους γάμους αυτήν την περίοδο, το οποίο δεν είναι άλλο από τα λουλούδια. Τα πράσινα φυτά δεν είναι κάτι νέο στη διακόσμηση των γαμήλιων τουρτών, όμως, φέτος έχουν επιστρέψει δυναμικά στη μόδα και πολλοί τα τιμούν, επιλέγοντάς τα για τον δικό τους γάμο.

Το εν λόγω trend επιτάσσει πράσινο κάθε λογής και ποικιλίας, όπως είναι η φτέρη κι ο ευκάλυπτος, και υπόσχεται την πιο ανανεωμένη και εντυπωσιακή διακόσμηση για τη μεγάλη σου χαρά.

Μπες στην παρακάτω gallery και πάρε μερικές ιδέες για το πώς μπορείς να έχεις την τελειότερη και πιο in-fashion τούρτα στον γάμο σου.