Αν παντρεύεσαι, εμπνεύσου από τις διάσημες νύφες που είδαμε στο Yes I do Catwalk

Αν παντρεύεσαι, εμπνεύσου από τις διάσημες νύφες που είδαμε στο Yes I do Catwalk

60 από τους πιο αγαπημένους celebrities της  ελληνικής showbiz θα σε πείσουν να παντρευτείς

Tην Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 στις 21:00 πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το Yes I Do Catwalk by ghd. Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το bridal show που έγινε θεσμός ήταν αφιερωμένο στα παιδιά του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Το Yes I Do της Μυρτώς Κάζη, συγκέντρωσε 13 κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και διεθνείς οίκους, οι οποίοι παρουσίασαν τις τελευταίες συλλογές τους, αυτή τη φορά όχι σε κάποια πασαρέλα, αλλά στη σκηνή του θεάτρου «Δαΐς».

The designers: Atelier Loukia, MairiMparola, Anem Anna Anemomilou, Max Mara Bridal, megla.m by stamatiamegla, Nidodileda, Irene Angelopoulos, Demetrios, Katia Delatola, madameshoushou, Dimitris Petrou, Intimissimi, Stova Bambini.

60 από τους πιο αγαπημένους celebrities της ελληνικής showbiz περπάτησαν στη σκηνή του θεάτρου υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Θάνου Γκομόζια, επιφυλάσσοντας στο κοινό performances-έκπληξη! Σαν άλλα flapper girls,οι γυναίκες της βραδιάς εμφανίστηκαν φορώντας λαμπερές couture δημιουργίες με φτερά, πέρλες και διαμάντια, ενώ το dress code των ανδρών celebrities επέβαλε suit & tie, με άψογα tailored κοστούμια, μπουτονιέρες και lapel pins.

To show άνοιξε η εντυπωσιακή Έβελυν Καζαντζόγλου, το cover girl του νέου Yes I Do Freepress, φορώντας νυφικό Atelier Loukia, ενώ την αυλαία έκλεισε η Ευαγγελία Αραβανή με δημιουργία του σχεδιαστή Dimitris Petrou και κοντό καρέ χτένισμα που θύμιζε την πρωταγωνίστρια της κινηματογραφικής ταινίας Great Gatsby.

Ανάμεσα στους celebrities που βρέθηκαν on stage ήταν η Κατερίνα Γερονικολού, ο Δημήτρης Λαγιόπουλος, η Έλλη Τρίγγου, η Δανάη Παππά, η Νατάσσα Μποφίλιου που ερμήνευσε live ένα δικό της κομμάτι, η Έλενα Χριστοπούλου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Τόνια Σωτηροπούλου που πρωταγωνίστησε σε ένα μοναδικό act, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Άννα Πρέλεβιτς, η Έλενα Γαλύφα, η Πένυ Αγοραστού, η Μαρία Αντωνά, η Ιωάννα Μπέλλα, η Τζωρτζίνα Λιώση, η Αναστασία Παντούση, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Ρένος Ρώτας, η Κάτια Δέδε , η Βασιλική Ρούσσου, η Δήμητρα Ζαχοπούλου, Αναστασία Περράκη, η Τέα Πρέλεβιτς, η Έσθερ Μαστρογιάννη, η Ευαγγελία Τσιορλίδα, η Έλενα Τσαγκρινού, η Αναστασία Τσιλιμπίου, η Σόφη Πασχάλη, η Ναταλία Αργυράκη, η Ευτυχία Λαζάρου, η Όλγα Πηλιάκη, η Ντάνη Γιαννακοπούλου, η Ιωάννα Σαρρή, η Δώρα Κατσικογιάννη, η Τζένη Μελιτά, η Ευτυχία Μπάκα, η Ελένη Βαΐτσου, η Βάσω Κολλιδά, η Μαρίζα Μπαϊρακτάρη, ο Αριστοτέλης Μπολοβίνος, η Δώρα Παντέλη, η Φωτεινή Δάρρα που περπάτησε υπό τους ήχους δικών της κομματιών, η Αντιγόνη Κουλουκάκου, Κίττυ Παϊταζόγλου, Νατάσα Μπερέκου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Ευρυδίκη Κόφφα, η Μάρα Δαρμουσλή, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο Χρήστος Μποφίλιος, η Νεσχάν Μουλαζίμ και ο Στηβ Μιλάτος.

Κατά τη διάρκεια του show το κοινό μάγεψαν με τις μουσικές τους οι DuoViolins ενώ το show έκλεισε με φαντασμαγορικό τρόπο υπό τους ήχους του New York New York που ερμήνευσε ο βαρύτονος Μάριος Σαραντίδης μαζί με τους DuoViolins κάτω από μια βροχή χιλιάδων χρυσών κονφετί!