10 μπουκέτα με λουλούδια που θα κάνουν τον γάμο σου ακόμα πιο παραμυθένιο

Νατάσσα Σχοινά
10 μπουκέτα με λουλούδια που θα κάνουν τον γάμο σου ακόμα πιο παραμυθένιο

Υπέροχες προτάσεις για το μπουκέτο του γάμου σου.

Σε λίγο καιρό, η μέρα του γάμου σου θα είναι γεγονός. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα αρχίσεις τις ετοιμασίες και θα ανταλλάξεις όρκους αιώνιας αγάπης με τον αγαπημένο σου στην εκκλησία. Μόλις η τελετή ολοκληρωθεί, θα συνεχιστούν οι γιορτές και τα πατροπαράδοτα έθιμα με τους κοντινούς σου ανθρώπους και, φυσικά, θα πετάξεις την ανθοδέσμη για να την πιάσει μία από τις καλεσμένες.

Ακόμα κι η ανθοδέσμη, όμως, θέλει αρκετή σκέψη ώστε να ανταποκρίνεται στα δικά σου γούστα. Οι συνδυασμοί των λουλουδιών, το μέγεθος και το γενικότερο στιλ μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα διαφορετικές ανθοδέσμες.

Όπως και να το κάνουμε, όλα μπορούν να αποτελέσουν αξεσουάρ τη συγκεκριμένη μέρα και να ολοκληρώσουν το look που θα αποτυπωθεί στις φωτογραφίες που θα βρεθούν στους τοίχους του σπιτιού σου.

Γι’ αυτό και μία ματιά στο Internet θα βοηθήσει στο να πάρεις έμπνευση για αυτήν που θα επιλέξεις στη δική σου ιδιαίτερη ημέρα.

Και, ναι, σε αυτό το κομμάτι το Instagram έχει τα πρωτεία, δίνοντάς σου προτάσεις για να βρεις αυτό που ταιριάζει στη δική σου περίπτωση.