Το νέο trend στους γάμους έρχεται κατευθείαν από το μέλλον

Νατάσσα Σχοινά
Το νέο trend στους γάμους έρχεται κατευθείαν από το μέλλον

Ψάχνεις μία διαφορετική νότα για τον γάμο σου; Ίσως τη βρήκες!

Σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός, όπως αυτό του γάμου, είναι απόλυτα λογικό κι αναμενόμενο οι τάσεις να αλλάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η μεγάλη και διαρκής ζήτηση έχει σαφώς να κάνει με αυτό το κομμάτι, αφού, για να είμαστε ειλικρινείς, ο γάμος, πέρα από μία μέρα που χαρακτηρίζεται από την ευτυχία του ζευγαριού, έχει να κάνει και την εμπορικότητά του και τα κέρδη που αυτή αποφέρει

Οι προτάσεις πια είναι πολλές κι όσο περνάει ο καιρός πληθύνονται ακόμα περισσότερο, αφού πλέον υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις από τους ίδιους τους ερωτευμένους. Θέλουν αυτή η μέρα να είναι πολύ ξεχωριστή απ’ όλες τις απόψεις και να μη μοιάζει με κανενός άλλου ζευγαριού.

Τι κάνουν για να το πετύχουν; Πειραματίζονται με τα πάντα, από τις προσκλήσεις μέχρι τη διακόσμηση. Και ειδικά σε αυτό το τελευταίο κομμάτι μπορούν να κάνουν απίστευτα πράγματα.

Μέσα σε αυτά, το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του στους γάμους ένα trend που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον το 2020 και που φέρνει μία φουτουριστική διάθεση για τη μεγάλη μέρα: τα φώτα LED.

Η διακόσμηση με στοιχεία LED κατά τη δεξίωση δίνει μία διαφορετική, πιο μοντέρνα ματιά στο μεγάλο γεγονός και, αν γίνει με τρόπο διακριτικό, μπορεί να αναβαθμίσει όλη την ατμόσφαιρα, δημιουργώντας την αίσθηση μίας διαφορετικής διάστασης.

Για παράδειγμα, αντί τα βαζάκια με τα λουλούδια στα τραπέζια των προσκεκλημένων να είναι απλώς γυάλινα ή ξύλινα, μπορούν πάνω τους να έχουν μερικές πινελιές LED, όπως σε χαραγμένα γράμματα πάνω τους ή στο στόμιο. Μια επιγραφή με ένα motto που αγαπάς ή τα ονόματά σας κορνιζαρισμένα στον τοίχο αποτελεί επίσης μία πολύ καλή επιλογή.