Τα πασίγνωστα ζευγάρια που ανέβαλαν τον γάμο τους λόγω κορονοϊού

Τα πασίγνωστα ζευγάρια που ανέβαλαν τον γάμο τους λόγω κορονοϊού

Αλλαγή σχεδίων για τους celebrities.

Η επέλαση του κορονοϊού έφερε πολλές αλλαγές στη ζωή μας. Να πιάσουμε το θέμα της δουλειάς; Για σχεδόν δύο μήνες, δεν μπορούσαμε να μεταβούμε στον χώρο της, αλλά, όσοι είχαν τη δυνατότητα, μετέτρεψαν το σπίτι σε γραφείο. Οι διαπροσωπικές σχέσεις; Η απόσταση που έπρεπε -και που ακόμη πρέπει- να κρατήσουμε έχει μπει ανάμεσα στις όποιες πιο στενές επαφές θα μπορούσαμε να έχουμε.

Ένα κομμάτι της ζωής μας που επίσης έχει πληγεί από την πανδημία είναι οι εκδηλώσεις και οι γιορτές. Πέρα από τα πάρτι, τις συναυλίες κι οτιδήποτε άλλο συγκεντρώνει χιλιάδες ανθρώπους, αναβολή πήραν φυσικά κι οι γάμοι.

Οι γάμοι είναι περιστάσεις που κατά κανόνα επιβάλλουν πιο στενή επαφή μεταξύ των προσκεκλημένων, οπότε με έναν ιό να καιροφυλαχτεί δεν αποτελούσαν και την καλύτερη επιλογή, τουλάχιστον όχι για το διάστημα της καραντίνας.




Αρκετοί διάσημοι είχαν κανονίσει τους γάμους τους αυτήν την περίοδο κι αναγκάστηκαν να τους αναβάλουν, όπως ο υπόλοιπος κόσμος. Μερικοί από αυτούς έχουν ήδη βρει τις εναλλακτικές ημερομηνίες, ενώ άλλοι είτε δεν έχουν ορίσει νέες ημέρες είτε προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό.

Μπορείς να τους δεις στην παρακάτω gallery.