Πέντε μοναδικές προτάσεις γάμου που έγιναν μέσα στην καραντίνα

Νατάσσα Σχοινά
Πέντε μοναδικές προτάσεις γάμου που έγιναν μέσα στην καραντίνα

Βρέθηκε ο τρόπος για τη μεγάλη κίνηση ακόμα και σε τέτοιες συνθήκες.

Η ημέρα του γάμου είναι μία από τις πιο όμορφες στιγμές που το ζευγάρι δεν πρόκειται να ξεχάσει. Οι ετοιμασίες είναι πολλές και οι μέλλοντες σύζυγοι έχουν συνήθως μήνες μπροστά τους μέχρι να φτάσουν στην ημέρα της ανταλλαγής των όρκων τους. Το κλείσιμο της εκκλησίας, ο χώρος της δεξίωσης, οι μπομπονιέρες, η διακόσμηση, το φαγητό, και όλα τα άλλα που έχουν να κάνουν με το γεγονός θα περάσουν από ενδελεχή έλεγχο μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση, ωστόσο τι γίνεται πριν φτάσουμε σε όλα αυτά;

Η αρχική κίνηση που θα πυροδοτήσει όλη τη διαδικασία των ετοιμασιών είναι φυσικά η πρόταση γάμου. Αυτό που κυριαρχεί μέχρι σήμερα είναι ο γαμπρός να γονατίζει και να προσφέρει ένα δαχτυλίδι στην καλή του με αποτέλεσμα όλη τη συγκινητική σκηνή που ακολουθεί στη συνέχεια.

Μέσα στην καραντίνα που περάσαμε και τις συνεχόμενες ώρες που τα ζευγάρια έμειναν μαζί στον ίδιο χώρο, θα συνέβαιναν δύο πράγματα: είτε θα χώριζαν είτε θα παντρεύονταν. Σε αυτά τα τελευταία θα εστιάσουμε κι εμείς. Οι ερωτευμένοι φαίνεται ότι βρήκαν κάθε δημιουργικό τρόπο για να προτείνουν στους συντρόφους τους να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί κι εμείς συγκεντρώσαμε 5 από τις πιο υπέροχες προτάσεις.

1. «Είμαι αρραβωνιασμένη με φόρμες, καθόλου μακιγιάζ και βρώμικα μαλλιά»

https://www.instagram.com/p/B-Dy9PYHMrZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

2. «Σχεδιάσαμε ένα picnic για να γιορτάσουμε τον έναν μας χρόνο, από τη στιγμή που ακυρώθηκε το road trip μας»

https://www.instagram.com/p/B-AtyjEFzgJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

3. «Είπα ναι στην αγάπη της ζωής μου στο ‘Παρίσι’»

4. «Στη μέση του παγκόσμιου χάους, ο PJ κατάφερε να βρει έναν τρόπο να μαζέψει τους πιο κοντινούς φίλους και συγγενείς για να δημιουργήσει μία από τις πιο μαγικές στιγμές της ζωής μου»

https://www.instagram.com/tv/B-SDGo-D08Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

5. Μία πρόταση γάμου στους άδειους από την πανδημία δρόμους.

https://www.instagram.com/p/B-bG36QFBS2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading