Αποφάσισες να παντρευτείς αυτό το καλοκαίρι; Δες πού θα βρεις online ένα οικονομικό νυφικό

Διονυσία Καλαποθαράκου
Αποφάσισες να παντρευτείς αυτό το καλοκαίρι; Δες πού θα βρεις online ένα οικονομικό νυφικό

Αυτήν την «παράξενη» περίοδο έχεις αποφασίσει να «κάνεις το επόμενο βήμα» στη σχέση σου; Σου έχουμε το τρόπο να βρεις το σωστό νυφικό φόρεμα από το σαλόνι του σπιτιού σου.

Η «πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σου» το φετινό καλοκαίρι και στην μετά-Κορονοϊού εποχή, συνεχίζει να είναι «ξεχωριστή» αλλά έχει διαμορφωθεί και λίγο διαφορετικά από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Πιο μικρές τελετές, λιγότερος κόσμος και ίσως εσύ ήσουν στο μεταίχμιο για το αν τελικά θα κάνεις ή όχι τον γάμο σου. Αν κατέληξες στο «ναι» αλλά στην πιο casual εκδοχή του και δεν θες να μπεις στην πολύ όμορφη διαδικασία της πρόβας νυφικού, βρήκαμε για εσένα στην παρακάτω gallery κάποια πολύ κομψά φορέματα που μπορείς να επιλέξεις ως wedding dresses και να λάμψεις με μία low cost επιλογή.

Κομμάτια με έναν ώμο, bohemian φορέματα από δαντέλα, glam επιλογές από μεταλλιζέ υφάσματα, μπορούν να ντύσουν την πιο ωραία μέρα του φετινού καλοκαιριού και να σε κάνουν να αισθανθείς νύφη χωρίς να έχεις «προσπαθήσει υπερβολικά». Φόρεσε το μεγαλύτερο χαμόγελό σου, χτένισε τα μαλλιά σου, βάλε τα αγαπημένα σου κοσμήματα, ένα ζευγάρι λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα (ή και φλατ αν ο γάμος γίνεται σε νησί) και παντρέψου τον καλό σου φέτος. Το μοναδικό στοιχείο που χρειάζεται για να το κάνεις είναι η αγάπη και αυτή είμαστε σίγουρες πως υπάρχει. Η ώρα η καλή!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 20 bikinis για ultra stylish εμφανίσεις και στην παραλία