Ανέβαλες τον γάμο σου; 6 πράγματα που μπορείς να κάνεις εκείνη τη μέρα

Νατάσσα Σχοινά
Ανέβαλες τον γάμο σου; 6 πράγματα που μπορείς να κάνεις εκείνη τη μέρα

Τώρα που έτυχε αυτό, τι μπορείτε να κάνετε

Ο κορωνοϊός άλλαξε πολλά πράγματα στη ζωή μας. Μία πανδημία που έχει καταφέρει να αναστατώσει την καθημερινότητα όλου του πλανήτη. Στη δυσκολότερη φάση βρίσκονται σαφώς οι νοσούντες. Ο οργανισμός τους καλείται να αντιμετωπίσει μία -για πολλούς- πολύ δύσκολη ασθένεια και να ανταπεξέλθει στην περίσταση. Από την άλλη, όμως, υπάρχουν οι άνθρωποι που δεν έχουν νοσήσει, αλλά ζουν με τον φόβο, πιθανώς και γιατί στο στενό τους περιβάλλον βρίσκονται άτομα ευπαθούς ομάδας. Ακριβώς, λοιπόν, επειδή οι καιροί είναι συνολικά δύσκολοι, συναθροίσεις με πολλά άτομα, όπως γάμοι, έχουν αναβληθεί.

Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, σίγουρα η απογοήτευσή σου είναι μεγάλη. Είχες αφιερώσει τόσες ώρες στην οργάνωση του μεγάλου γεγονότος και τώρα αυτό έχει μεταφερθεί αρκετά πιο μετά. Τα πράγματα, όμως, έτσι έχουν και, όσο και να σε πιάνει το παράπονο, το πιο παραγωγικό είναι να μη στενοχωριέσαι για κάτι που δε βρίσκεται στο χέρι σου. Αντιθέτως, χρησιμοποίησε την αναβληθείσα μέρα για να κάνεις άλλα χαρούμενα πράγματα.

  1. Μία ρομαντική κίνηση ο ένας στον άλλος, όπως η ανταλλαγή γραμμάτων, θα είναι μία υπέροχη εναλλακτική για την ημέρα που θα γιορτάζατε την αγάπη και τον έρωτά σας.
  2. Ποζάρετε για φωτογραφίες με τον ίδιο τρόπο που θα το κάνατε στον γάμο σας, αλλά με τα νέα δεδομένα πιο χαλαρές, ίσως και αστείες.
  3. Οργανώστε το ταξίδι για τον μήνα του μέλιτος και ό,τι άλλο είναι μεγάλης σημασίας και θέλετε να σιγουρευτείτε ότι θα πάει καλά.
  4. Αν ο γάμος είναι μακριά, παραγγείλετε την τούρτα που είχατε στα σχέδια ότι θα φάτε. Όχι την τεράστια ποσότητα της δεξίωσης. Μία πολύ μικρότερη εκδοχή της. Έτσι για την πλάκα της υπόθεσης.
  5. Οργανώστε μία παρέλαση με αυτοκίνητα. Φωνάξτε μερικούς δικούς σας ανθρώπους να έρθουν με τα αυτοκίνητά τους, μπείτε εσείς οι δύο μπροστά για να σημειώνετε τη διαδρομή και απολαύστε μία αυτοσχέδια γαμήλια βόλτα.
  6. Ανατρέξτε σε όλον τον χρόνο που έχετε περάσει μαζί. Θυμηθείτε όλες τις όμορφες στιγμές που έχετε μοιραστεί. Η καλύτερη μέρα για να εκτιμήσετε για άλλη μία φορά τη σχέση σας.