Τι να κάνεις αν η makeup artist δεν αναλαμβάνει τον γάμο σου λόγω κορονοϊού

Νατάσσα Σχοινά
Τι να κάνεις αν η makeup artist δεν αναλαμβάνει τον γάμο σου λόγω κορονοϊού

Η λύση θα έρθει από εκεί που (δε) φαντάζεσαι

Ο κορονοϊός άλλαξε πολλά στην πραγματικότητά μας. Πλέον, λόγω του φόβου της εξάπλωσης του ιού, προσέχουμε μέχρι και τις πιο απλές και καθημερινές μας ασχολίες. Η διαρκής απολύμανση των χεριών μας είναι κάτι που κρίνεται απαραίτητο ανά πάσα ώρα και στιγμή, αφού οι μικροοργανισμοί μπορούν να μετακινηθούν ακόμα και με ένα απλό άγγιγμα.

Όταν μιλάμε για γεγονότα που συγκεντρώνουν πολύ κόσμο, ωστόσο, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο. Όσο μεγαλύτερη είναι η συγκέντρωση του κόσμου, τόσο ευκολότερα ανεβαίνει το ρίσκο μόλυνσης. Οι χώροι πλέον πρέπει να είναι άνετοι, ώστε να μπορεί ο κάθε άνθρωπος να τηρεί τις αποστάσεις ασφαλείας με τους υπόλοιπους.

Τέτοια περίπτωση είναι αυτή του γάμου. Μιλάμε για ένα πολύ ιδιαίτερο γεγονός, στο οποίο το ζευγάρι θα γιορτάσει τον κοινό του βίο μαζί με τους αγαπημένους τους. Προφανώς, λοιπόν, μία πιθανή αναβολή του δεν αποτελεί και το καλύτερο σενάριο. Στην περίπτωση που αυτή χρειάζεται, όμως, πρέπει να υπάρξουν κάποιες προσαρμογές για την κατάσταση.

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα είναι αυτό του μακιγιάζ. Δεδομένου ότι οι makeup artist δεν αναλαμβάνουν το beaute λόγω πανδημίας, με κάποιον τρόπο πρέπει να έρθει η λύση. Και ήρθε με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Η μακιγιέζ μπορεί να σε καθοδηγήσει βήμα-βήμα σχετικά με το τι πρέπει να κάνεις για να έχεις το τέλειο wedding look μέσω της βίντεο-κλήσης. Ανοίγεις, λοιπόν, την κάμερα, παίρνεις τα σύνεργα κατόπιν συνεννόησης μαζί της και δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου υπό το ηλεκτρονικό «χέρι» της ειδικού.

Καθόλου κακή λύση.