Παντρεύεσαι μέσα στο φθινόπωρο; Πάρε ιδέες για νικήσεις τους περιορισμούς

Πατούλια Κατερίνα
Παντρεύεσαι μέσα στο φθινόπωρο; Πάρε ιδέες για νικήσεις τους περιορισμούς

Ο γάμος του φθινοπώρου στα χρόνια του covid19

Όλοι οι τρόποι για να παντρευτείς χωρίς να ακυρώσεις τον γάμο σου, εξαιτίας της πανδημίας.

Είχες αποφασίσει να κάνεις έναν γάμο υπερπαραγωγή με μπόλικους φίλους και συγγενείς. Κι ήρθε η πανδημία και δυσκόλεψε τα πράγματα και πρέπει να σκεφτείς πρώτα την υγεία όλων και μετά το χλιδάτο πάρτι που ήθελες να κάνεις.

Να ακυρώσεις τον γάμο ή όχι; Αν έχεις ήδη αναβάλλει μια φορά τον γάμο και ήσουν από εκείνους που πόνταραν σε ένα καλύτερο φθινόπωρο για τις τελετές, πάρε τα σωστά μέτρα και κάνε τον γάμο. Αν έχεις μάλιστα δώσει προκαταβολές, μιας και το τοπίο είναι θολό στο να πάρεις τα χρήματά σου πίσω, προχώρα με το αρχικό πλάνο, με κάποιες αλλαγές.

Μην ελπίζεις σε περισσότερα άτομα: Οι τελετές έχουν αυτή τη στιγμή όριο 50 ατόμων και με αυτόν τον αριθμό ως γνώμονα και θα πρέπει να πορευτείς.

Αν τα πράγματα αλλάξουν ως την ημερομηνία γάμου, έχεις την επιλογή του ηλεκτρονικού προσκλητηρίου αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι περισσότεροι από 50 οι άνθρωποι που θες δίπλα σου την στιγμή αυτή.

Φτιάξε τη λίστα προσκεκλημένων που εσύ θες. Προστάτευσε παππούδες, θείους, γιαγιάδες και άτομα ευάλωτα στον ιό και έχε live streaming έτοιμο για όσους θα ταξίδευαν από μακριά για να βρεθούν στον γάμο σου. Η τακτική αυτή ήταν δημοφιλής και προ codiv για άτομα που είχαν οικογένειες σε μακρινούς προορισμούς αλλά ήθελαν να μοιραστούν την όμορφη αυτή στιγμή μαζί τους.

Μην εκτυπώνεις προσκλητήρια. Φτιάξε ένα όμορφο ηλεκτρονικό προσκλητήριο για να μην έχεις τα έξοδα εκτύπωσης για ένα προσκλητήριο που μπορεί τελικά να αλλάξει ημερομηνία και ώρα.



Πες ναι στον μεσημεριανό γάμο: Και μέχρι τις 12 το βράδυ, θα έχετε γλεντήσει επαρκώς και όσο θα το θέλατε.

Απόφυγε τις χαιρετούρες: Αυτή κι αν ήταν πάντα η πιο βαρετή στιγμή του γάμου, να χαιρετάς και να φιλάς 200 άτομα, πολλά από τα οποία έβλεπες για πρώτη φορά στη ζωή σου. Βάλε ένα thank you note στου 50 αγαπημένους σου ανθρώπους!

Ο περιορισμένος αριθμός καλεσμένων, θα σε βοηθήσει να ανοίξεις το μπάτζετ σε μπομπονιέρες, στο μενού, στα favors που θα ήθελες να κάνεις στους προσκεκλημένους.

Έχε μάσκες, αντισηπτικά διαθέσιμα για όλους: Προστάτευσε τους καλεσμένους κι εσένα και ζήτα από όλους όσοι προσκλήθηκαν να μην έρθουν στον γάμο αν νιώσουν την παραμικρή αδιαθεσία.

Μην σκας για το honeymoon: Κλείσε ταξίδι εντός των πυλών, που θα βρεις σε καλές τιμές όλο το φθινόπωρο και οι εξωτικοί προορισμοί μπορούν να περιμένουν.