Η επιλογή της εκκλησίας που θα παντρευτείτε δεν είναι εύκολη υπόθεση

Η επιλογή της εκκλησίας που θα παντρευτείτε δεν είναι εύκολη υπόθεση

Αντιθέτως είναι μία από τις δυσκολότερες που έχετε να πάρετε. Διαλέξτε σοφά λοιπόν.

Θεωρούμε δεδομένο λοιπόν πως έχετε καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα όσον αφορά την τοποθεσία του γάμου σας. Ας υποθέσουμε πως αυτή η τοποθεσία είναι ο τόπος σας, είτε πρόκειται για την πρωτεύουσα, είτε για μια μεγαλούπολη, είτε για μια μικρότερη πόλη.

Όλες γνωρίζετε πολύ καλά πως οι εκκλησίες στη χώρα μας είναι αμέτρητες. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από μικρά ξωκλήσια σε διάφορες τοποθεσίες, μέχρι πελώριους ναούς τεράστιας χωρητικότητας. Διαλέξτε ποιο είναι το στυλ σας, τι είναι αυτό που σας εκφράζει περισσότερο και, βεβαίως, μην παραλείψετε να λάβετε υπ' όψη τον αριθμό των προσκεκλημένων, οι οποίοι αν είναι πεντακόσιοι δεν θα χαρούν καθόλου που θα βρεθούν στριμωγμένοι στον περιβάλλοντα χώρο σε ένα δυσπρόσιτο ξωκλήσι.

Θέλετε να είστε σε μια εκκλησία που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο με πολλά αυτοκίνητα να περνούν από μπροστά και αρκετούς περαστικούς να σας παρατηρούν από μακριά; Μήπως προτιμάτε κάτι παραθαλάσσιο και ήσυχο όπου τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σας δει από πουθενά; Σκεφτείτε το. Η επιλογή είναι δική σας.