«Έξυπνες» ιδέες για να ευχαριστήσεις τη wedding planner σου

Νατάσσα Σχοινά
«Έξυπνες» ιδέες για να ευχαριστήσεις τη wedding planner σου

Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει μία από τις ωραιότερες ημέρες της ζωής σου.

Όταν κανονίζεται ο γάμος, υπάρχουν πολλά διαδικαστικά που πρέπει να τακτοποιηθούν. Όλα αυτά μπορεί να χρειαστούν ακόμα και μήνες, αφού η επιλογή του τέλειου πράγματος για κάθε τι ενδεχομένως τελικά να κάνει μεγαλύτερη διαφορά απ’ όσο φανταζόσουν. Πέρα από το προφανές που κατευθείαν σου έρχεται στο μυαλό -νυφικό- υπάρχουν έναν σωρό άλλα πράγματα που απαιτούν τη δική τους αναζήτηση.

Για όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα, δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που προτιμούν έναν/μία wedding planner να αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις, ώστε εκείνοι να μην αγχώνονται και να εστιάζουν μόνο στο ευτυχές κομμάτι της υπόθεσης. Αφότου τελειώσει ο γάμος, ωστόσο, μπορεί να θέλεις να προβείς σε μία όμορφη κίνηση ως ανταπόδοση των υπηρεσιών που σας προσέφερε.

Ιδέες που μπορείς να υιοθετήσεις:

  1. Να προτείνεις τον συγκεκριμένο άνθρωπο σε άλλους. Πρόκειται για το πιο πρακτικό «ευχαριστώ» που θα έχει περισσότερα μακροπρόθεσμα οφέλη. Η δύναμη του word of mouth.
  2. Μοιράσου τη δουλειά του στα social media για να την προωθήσεις.
  3. Αν γνωρίζεις ποιο είναι το αγαπημένο του ποτό, κάνε του το δώρο.
  4. Στείλε μία ευχαριστήρια κάρτα, εκφράζοντας πόσο ικανοποιημένη έμεινες από τη δουλειά που έκανε.
  5. Στείλε λουλούδια ή κάποιο ιδιαίτερο γλυκό που ξέρεις ότι θα εκτιμήσει.

Γενικά, κάνε μία κίνηση που πιστεύεις ότι ο εν λόγω άνθρωπος θα εκτιμήσει. Απλή, καθημερινή και πολύ «ζεστή».DPG Network