Η δίαιτα βλάπτει σοβαρά τον γάμο

Η δίαιτα βλάπτει σοβαρά τον γάμο

Είναι πολύ πιθανό να χάσετε μερικά κιλά από την στιγμή που θα ορίσετε την ημερομηνία μέχρι την ημέρα του γάμου σας. Και τότε τι; 

Και, εδώ που τα λέμε, δεν χρειάζεται ούτε καν να κάνετε δίαιτα για να τα καταφέρετε. Με το τρέξιμο που θα έχετε με όλες αυτές τις προετοιμασίες μέχρι τη μεγάλη μέρα το πιο πιθανό είναι πως τα κιλά θα χαθούν παρά τη θέλησή σας. Αλλά μην ανησυχείτε διόλου.

Πρώτα από όλα δεν θα είστε ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία, κανείς δεν θα δυσανασχετήσει μαζί σας και όλοι θα σπεύσουν πρόθυμα να σας βοηθήσουν. Αρκεί να έχετε προνοήσει.

Είναι αναμενόμενες οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής οπότε μην ανησυχείτε η μοδίστρα το έχει κατά νου πως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί. Βέβαια, καλό είναι να υπενθυμίσετε και εσείς στους δημιουργούς να κρατήσουν λίγο υφασματάκι έξτρα στις ραφές γιατί το να χάσετε βάρος (που είναι και το πιο πιθανό με το τρέξιμο που σας περιμένει) λύνεται, το να πάρετε όμως δε λύνεται αν το ύφασμα είναι τσίμα τσίμα και θα βρεθείτε προ (ιδιαίτερα δυσάρεστης) εκπλήξεως.