Παντρεύεσαι; Δες τα μεγαλύτερα trends για τους γάμους του φθινοπώρου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Παντρεύεσαι; Δες τα μεγαλύτερα trends για τους γάμους του φθινοπώρου

Όλες οι hot τάσεις στη διακόσμηση και όχι μόνο για να ξέρεις τι να επιλέξεις.

Πολλά ζευγάρια περίμεναν πώς και πώς το φετινό φθινόπωρο για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο Σεπτέμβριος αποτελεί ιδανικό μήνα για την γαμήλια δεξίωση αφού η ζέστη δεν είναι τόσο αφόρητη ενώ παράλληλα ο καιρός παραμένει εξαιρετικά καλός.



Τα μεγαλύτερα trends στους γάμους αυτή τη σεζόν

Σήμερα γάμος γίνεται! Όλα τα tips για να διώξεις το άγχος

gamos4

1) Γάμοι σε εξωτερικό χώρο

Υπάρχει τεράστια ζήτηση για υπαίθριους γάμους το 2021 και αυτό δεν θα αλλάξει, ακόμα και αν ο καιρός δροσίζει. Το φθινόπωρο η θερμοκρασία παραμένει αρκετά υψηλή ενώ ο στολισμός σε εξωτερικό χώρο απαιτεί λιγότερη δουλειά. Διάλεξε ένα όμορφο κτήμα ή άλλο μέρος το οποίο θα στολίσεις με πολλά φώτα και βελούδινα υφάσματα που θα προσθέσουν κύρος. Μπορείτε να δίνετε στους καλεσμένους μια ελαφριά πασμίνα ή κουβερτούλα σε περίπτωση που έχει ψύχρα.

2) Στολισμός σε έντονα χρώματα

Μια άλλη μεγάλη τάση φέτος στους γάμους είναι η χρήση εντυπωσιακών, έντονων χρώματων στη διακόσμηση. Πράσινο σμαραγδί, μπορντό, μωβ, χρυσό και μερικές ακόμη γήινες αποχρώσεις αποτελούν τις πιο hot επιλογές.

3) Κοστούμια σε ιδιαίτερες αποχρώσεις

Μιας και μιλήσαμε για έντονα χρώματα, φέτος η τάση θέλει τους γαμπρούς να ξεφεύγουν από το κλασικό μαύρο, γκρι, μπλε και λευκό για να επιλέξουν κοστούμι σε έντονη απόχρωση. Σκούρο κόκκινο, ανοιχτό μπλε και σκούρο μωβ είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις για τα γαμήλια κοστούμια του 2021.

4) Ατομικές γαμήλιες τούρτες

Ένα νέο trend που είδαμε πολύ φέτος και όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει είναι οι ατομικές γαμήλιες τούρτες. Ναι, ολοένα και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν εντυπωσιακά mini γλυκίσματα ως επιδόρπιο των καλεσμένων.

5) Αποξηραμένα λουλούδια

Τα αποξηραμένα λουλούδια βρίσκονται στην κορυφή της λίστας προτιμήσεων για στολισμούς γάμου τα τελευταία δύο χρόνια και θα συνεχίσουμε να τα βλέπουμε αυτό το φθινόπωρο. Οι διακοσμητές τα ενσωματώνουν στον γαμήλιο στολισμό είτε σε συνδυασμό με φρέσκα άνθη είτε μόνα τους σε εντυπωσιακές συνθέσεις.

Πώς να ντυθείς για τον γάμο υπερπαραγωγή της ξαδέρφης σου (θα είναι όλο το σόι εκεί!)

Πηγή κεντρικής: pexels.com