Παντρεύεσαι; Τα ωραιότερα τατουάζ που μπορείς να κάνεις με τον σύντροφό σου

Παντρεύεσαι; Τα ωραιότερα τατουάζ που μπορείς να κάνεις με τον σύντροφό σου

Η δερματοστιξία είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να δείξεις την αγάπη που τρέφεις προς εκείνον.

Η αλήθεια είναι πως όλοι έχουν άποψη σχετικά με τα τατουάζ. Είτε τα αγαπάς είτε τα μισείς, δεν μπορείς να αρνηθείς τη δημοτικότητά τους. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο επιλέγουν την δερματοστιξία (aka tattoo) για να αποτυπώσουν στο κορμί τους σύμβολα, ημερομηνίες ή διάφορες άλλες εικόνες με συναισθηματική αξία.

Ένα τατουάζ για εσένα κι εκείνον...

Το τατουάζ είναι ένας δημιουργικός τρόπος για να εκφράσεις την δια βίου δέσμευση και αγάπη προς τον σύντροφό σου. Πολλά ζευγάρια επιλέγουν ένα κοινό σχέδιο το οποίο θα «χτυπήσουν» στο δέρμα τους πριν ή μετά τον γάμο.

Παντρεύεσαι το Φθινόπωρο; 10 προσκλητήρια που θα σου δώσουν έμπνευσηΤα ωραιότερα matching tattoos για εσένα και τον αγαπημένο σου- 10 τατουάζ για να διαλέξεις

tatouaz1
  • μια κοινή φράση από ταινίες
  • την ημερομηνία της γνωριμίας σας
  • ένα σχέδιο που εκφράζει το «για πάντα» όπως το άπειρο
  • μια καρδιά
  • μια άλλη σημαδιακή ημερομηνία
  • πορτραίτο του συντρόφου σου
  • μια κλειδαριά με ένα λουκέτο
  • τα όνοματά σας

Μερικές ακόμη προτάσεις

1) Ένα υπέροχο σχέδιο με τις πιο όμορφες λέξεις και ένα τόξο να οδηγεί πάντα σε σένα. «I love you more» and i will always love you. Ένα σημάδι που δεν θα βγει ποτέ από πάνω σου, όπως και η αγάπη σου.

2) Αν είστε και οι δύο θρησκόληπτοι ή σας αρέσει απλά το σχέδιο του σταυρού, αυτό θα γίνει από τα πιο αγαπημένα σας σχέδια. Ένας σταυρός αντικατοπτρίζει τη πίστη και είναι ιδανικό σύμβολο για εσένα και τον σύντροφό σου.

10 ιδέες για το art de la table της γαμήλιας τούρτας σου

Πηγή κεντρικής: @tinytattooqueen

«Στο κορμί σου έχεις κάνει το όνομα μου τατουάζ και μυρίζεις όταν βγαίνεις το άρωμα μου που φοράς», μας τραγουδάει ο Πέτρος Ιακωβίδης.Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα ωραιότερα matching tattoos για να πάρεις ιδέες και έμπνευση.

DPG Network