Νύφες συμβουλεύουν νύφες: Τι να κάνεις και τι να μην κάνεις στον γάμο σου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Νύφες συμβουλεύουν νύφες: Τι να κάνεις και τι να μην κάνεις στον γάμο σου

Συμβουλές βγαλμένες από την ζωή, που αξίζει να διαβάσεις.

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται από μικρή ηλικία την ημέρα του γάμου της. Οι περισσότερες από εμάς θέλουν να οργανώσουν τα πάντα τέλεια, δίνοντας φυσικά έμφαση στο νυφικό και την γαμήλια τελετή.

Η αλήθεια είναι πως έχεις πάρα πολλά πράγματα να οργανώσεις και είναι απολύτως λογικό να αγχώνεσαι. Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου μερικές πολύτιμες συμβουλές από νύφες που βίωσαν στο έπακρο την ιδιαίτερη αυτή στιγμή και ξέρουν καλά όλα όσα πρέπει να αποφύγεις.

Το πιο σημαντικό tip για τον γάμο σου

Πάρε ανάσες, απόλαυσε τη διαδικασία σχεδιασμού και φυσικά την ημέρα του γάμου σου. Στην τελική είσαι με όλους τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Αν κάτι πάει στραβά, είσαι περιτριγυρισμένη από άτομα που είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και να σε στηρίξουν.

10 ιδέες για το art de la table της γαμήλιας τούρτας σου



Τα απόλυτα tips για την ημέρα του γάμου σου- Όλα όσα είπαν οι νύφες

nyfi6

1) Βγάλε φωτογραφίες με τον σύζυγό σου άλλη ημέρα και όχι ανήμέρα του γάμου

Όπως καταλαβαίνεις εκείνη την ημέρα θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Η καλύτερη επιλογή είναι να κανονίσεις την φωτογράφηση του γάμου σου μερικές ημέρες πριν ή μετά ώστε να έχεις άνεση χρόνου και να είσαι πολύ πιο χαλαρή.

2) Μην μείνεις νηστική

Είναι πολύ πιθανό να έχεις άγχος και να θες να δείχνεις αψεγάδιαστη ωστόσο δεν υπάρχει κανένας λόγος να πεινάσεις την ημέρα του γάμου σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να απολαύσεις ένα καλό πρωινό πριν την προετοιμασία της νύφης ώστε να έχεις ενέργεια για την υπόλοιπη ημέρα.

3) Διασκέδασε με την ψυχή σου στην γαμήλια τελετή

Xόρεψε με φίλους και τον σύζυγό σου, πιες τα ποτά σου (σε λογικά πάντα πλαίσια) και διασκέδασε το πάρτι του γάμου σου στο maximum. Μην ξεχνάς πως είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ζωή σου που θα την θυμάσαι για πάντα.

4) Πέρνα την πρώτη νύχτα του γάμου μόνο με τον σύζυγό σου

Μην μείνετε σε σπίτι με γονείς ή άλλους συγγενείς ώστε να έχετε την απόλυτη ελευθερία να χαλαρώσετε και να έρθετε κοντά την πρώτη νύχτα του έγγαμου βίου σας.

5) Mείνε μακριά από αρνητικά άτομα

Μην καλέσεις άτομα που δεν συμπαθείς και σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα.

Παντρεύεσαι; Τα ωραιότερα τατουάζ που μπορείς να κάνεις με τον σύντροφό σου

Πηγή κεντρικής: freepik.com