10 ιδέες για να σχεδιάσεις τον χριστουγεννιάτικο γάμο των ονείρων σου!

Ιωάννα Τζανή
10 ιδέες για να σχεδιάσεις τον χριστουγεννιάτικο γάμο των ονείρων σου!

Οργάνωσε τον πιο ονειρικό και γιορτινό γάμο ever!

Τα Χριστούγεννα είναι πάντα μια υπέροχη εποχή του χρόνου, αλλά μπορεί να γίνει ακόμη πιο μαγική αν την... εκμεταλλευτείς για να κάνεις τον γάμο σου!

Είτε πρόκειται για μια μικρή, οικεία υπόθεση είτε για κάτι πιο... grande, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που μπορούν να κάνουν την ημέρα αξέχαστη τόσο για εσένα και τον μέλλοντα σύζυγό σου, όσο και για τους καλεσμένους σας.

miley cyrus liam hemsworth

17 διάσημα ζευγάρια που επέλεξαν τον χειμώνα για να παντρευτούν και άφησαν εποχή

Μπορεί να κλίνεις προς έναν πιο χαλαρό, ρουστίκ γάμο σε ένα υπαίθριο μέρος ή ίσως είσαι η παραδοσιακή γυναίκα που πάντα ονειρευόταν μια πολυτελή εκδήλωση.



Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι διασκεδαστικό να σχεδιάζεις όλες τις λεπτομέρειες, από μπουκέτα μέχρι κοκτέιλ, για να διασφαλίσεις ότι η γαμήλια δεξίωση θα είναι μια μοναδική έκφραση της αγάπης σας ο ένας για τον άλλον.

Είτε πρόκειται να φτιάξεις DIY αυτές τις χριστουγεννιάτικες ιδέες γάμου είτε απλά να τις χρησιμοποιήσεις για να συζητήσεις με τους φίλους σου ή με τον διοργανωτή γάμου, αυτές οι δημιουργικές προτάσεις για γαμήλιες ανθοδέσμες, μπομπονιέρες και λιχουδιές θα αναβαθμίσουν τον γάμο σου σε κάτι που θα θυμάσαι πάντα!

Λευκό χριστουγεννιάτικο mojito

white christmas mojito

Αν χρειάζεσαι ένα signature κοκτέιλ για τη δεξίωσή σου, αυτό το όμορφο ρόφημα με ρούμι, γάλα καρύδας και γαρνιτούρα από ρόδι είναι η απάντηση.

Μπομπονιέρα Firestarter με κουκουνάρι

diy pinecone

@countryliving.com

Πόσο τέλειο για έναν χειμωνιάτικο γάμο! Αυτή η θεματική μπομπονιέρα με κουκουνάρι θα ξετρελάνει όλους τους καλεσμένους σου.

Κάρτα ευχών από gingerbread

christmas eve dinner

@countryliving.com

Δε νομίζω πως υπάρχει κάτι πιο γοητευτικό από αυτή τη μίνι κάρτα από gingerbread! Πέρα του ότι είναι υπέροχο στο μάτι, είναι και πολύ λαχταριστό στη γεύση.

Χριστουγεννιάτικα macaroons

macarons

@countryliving.com

Αυτά τα αξιολάτρευτα macaroons θα φαίνονται υπέροχα στο τραπέζι του επιδόρπιου ή τυλιγμένα σε σελοφάν και να δίνονται ως μπομπονιέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βροχή στον γάμο σου; Απόλαυσέ το και βγάλε τις καλύτερες φωτογραφίες

10 ιδέες art de la table για τον χριστουγεννιάτικο γάμο σου

Οργάνωσε τον γάμο των ονείρων σου ακολουθώντας τις απόλυτες τάσεις του 2022