Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Elizabeth Hurley και Arun Nayar

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Elizabeth Hurley και Arun Nayar

Ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του κόσμου, ένας ζάμπλουτος Ινδός επιχειρηματίας και ένας γάμος που στοίχισε, συνολικά, 2.5εκ. λίρες.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις ολόκληρες τελετές χρειάστηκε αυτό το ζευγάρι για να γιορτάσει τον γάμο του, και η πολυτέλεια και το στοιχείο της υπερβολής ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά και των τριών.

Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός Elizabeth Hurley παντρεύτηκε στις 2 Μαρτίου του 2007 τον δισεκατομμυριούχο Ινδό κληρονόμο της κλωστοϋφαντουργίας, Arun Nayar, σε έναν γάμο που κράτησε οχτώ μέρες και χωρίστηκε σε τρία μέρη.

Στην αρχή, το ζευγάρι έκανε έναν πολιτικό γάμο στο Gloucestershire, έχοντας μόνο δύο μάρτυρες μαζί τους, τον οποίο ακολούθησε μία τεράστια τελετή-πάρτι στο Sunderly Castle, όπου παρευρέθησαν και οι γονείς της Hurley. Μάλιστα τη νύφη παρέδωσε στον γαμπρό ο Elton John, ο οποίος κατέφτασε στο κάστρο με ελικόπτερο.

Η τρίτη τελετή πραγματοποιήθηκε στην Ινδία, στο Umaid Bahawan Palace του Jodhpur, ώστε να τιμηθούν και οι γονείς και η κουλτούρα του Nayar. Στην συγκεκριμένη τελετή το ζευγάρι παρουσίασε κι ένα κλασικό ινδικό χορευτικό, όπως αυτά των ταινιών του Bollywood, εξαιρετικά χορογραφημένο και εντυπωσιακό, προς τέρψη των καλεσμένων.

Στην τελετή στην Αγγλία, η Hurley φόρεσε ένα νυφικό του οίκου Versace και μια τιάρα Chopard, ενώ για την τελετή στην Ινδία επέλεξε ένα couture σάρι, το οποίο είχε γίνει ειδική παραγγελία στον επίσημο σχεδιαστή των ρούχων των εθνικών Ινδικών εορτασμών.

Ο επικός αυτός γάμος των 8 ημερών, κόστισε 2.5 εκατομμύρια λίρες, 300 χιλιάδες εκ των οποίων πήγαν σε ιδιωτικά jets για τους καλεσμένους και 100 χιλιάδες σε δωμάτια για τα 300 άτομα που παρευρέθησαν, μεταξύ των οποίων οι Valentino, Donatella Versace, Elle Macpherson, Evelyn Lauder (της γνωστής εταιρείας καλλυντικών Estee Lauder), αλλά και ο «δικός μας» πρίγκιπας Παύλος.

H Hurley πήρε τον παραμυθένιο γάμο που ήθελε πάντα, ο Nayar πήρε την πανέμορφη νύφη του, οι καλεσμένοι έζησαν ένα γάμο που έμεινε στην ιστορία με χρυσά –ίσως και στη κυριολεξία- γράμματα, και τέσσερα χρόνια μετά, για την ακρίβεια τον Ιούνιο που μας πέρασε, το ζευγάρι χώρισε με δόξα και τιμή, αλλά και πολλά παρελκόμενα που ακόμα συζητιούνται στον Διεθνή Τύπο.