Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Madonna και Guy Ritchie

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Madonna και Guy Ritchie

Ένας παραμυθένιος γάμος χωρίς το «ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα».

Η βασίλισσα της pop δε θα μπορούσε παρά να παντρευτεί με τιμές και μεγαλεία που θα άρμοζαν μόνο σε μία γαλαζοαίματη. Η περιβόητη τελετή ακολούθησε τη βάφτιση του μόλις τεσσάρων μηνών γιου τους, στο επιβλητικό σκωτσέζικο κάστρο Skibo του 19ου αιώνα. Έτσι, στις 22 Δεκεμβρίου του 2000, η ντίβα της μουσικής και ο κατά δέκα χρόνια νεότερός της σκηνοθέτης ένωσαν τις ζωές τους μπροστά στα παιδιά τους και τους διάσημους φίλους τους, όπως οι Gwyneth Paltrow, Rupert Everett, Donatella Versace, και ο Sting με τη γυναίκα του που ήταν και εκείνοι που γνώρισαν το νεόνυμφο ζευγάρι.

Το νυφικό της νεόνυμφης που κόστισε $50,000 υπέγραφε η διάσημη σχεδιάστρια και κουμπάρα της, Stella McCartney, κάνοντας τη Madge να μοιάζει μέσα στο σατέν μάξι φόρεμά της με πραγματική βασίλισσα. Η star συμπλήρωσε το σύνολο με ένα βέλο αντίκα, Jimmy Choo πέδιλα, μία vintage διαμαντένια τιάρα του οίκου Asprey & Garrard, ένα διαμαντένιο σταυρό Harry Winston τριάντα εφτά καρατίων, το διαμαντένιο βραχιόλι που της χάρισε ο Guy Ritchie αξίας $72.000 και πέρλες. Αυτά βέβαια μόνο για το μυστήριο, καθότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς η ντίβα της pop φόρεσε ένα φόρεμα του Jean-Paul Gaultier και μία τουαλέτα Versace.

Ο γαμπρός, τιμώντας την παράδοση, εμφανίστηκε με την κλασική σκωτσέζικη ενδυμασία φορώντας κιλτ, πράσινο σακάκι και λευκό πουκάμισο, ενώ τα διαμαντένια του μανικετόκουμπα ήταν δώρο της αγαπημένης του.

Οι δύο διάσημοι νεόνυμφοι απόλαυσαν με τα παιδιά τους και τους φίλους τους κάθε δευτερόλεπτο της συγκινητικής τελετής, κρατώντας το μυστήριο πολύ πιο κλειστό από όσο θα περίμενε κανείς για τη Madonna.


Δυστυχώς, φαίνεται να ίσχυσε στην περίπτωσή τους η γρουσουζιά που λένε ότι φέρνουν οι πέρλες σε ένα γάμο, καθώς μετά από οκτώ περίπου χρόνια γάμου, το παραμύθι τέλειωσε με άδοξο τρόπο οδηγώντας τους στο χωρισμό.