Απ' τη μαμά και τη μαμά ποια να διαλέξω;

Απ' τη μαμά και τη μαμά ποια να διαλέξω;

Δυο μαμάδες μία νύφη.

Όχι όχι όχι δεν τίθεται καν θέμα σχετικά με το ποια από τις δύο -την βιολογική ή την εξ αγχιστείας- μαμάδες θα διαλέξεις γενικά στη ζωή σου. Το ζήτημα είναι ποια από τους δυο τους θα παίξει το ρόλο που η καθεμιά διεκδικεί με ζέση, αυτόν της στιλίστριας στην επιλογή του νυφικού (σου) δηλαδή.

Το φουστανάκι, όμως, θα το φορέσεις εσύ τελικά και όχι μια από τις δυο τους. Και όσο και αν δεν θέλεις να κακοκαρδίσεις τη μανούλα που σε ονειρεύτηκε νυφούλα και τη νέα μαμά (ειδικά αν, πατροπαράδοτα, βάζει κιόλας τα λεφτά) καλό είναι η εμφάνισή σου να πλησιάζει το δικό σου όραμα και όχι το δικό τους. Δε χρειάζεται να τους στερήσεις ολοκληρωτικά τη χαρά όμως.

Κάνε την αρχική επιλογή σου και αφού καταλήξεις στα 2-3 επικρατέστερα (και όλα του γούστου σου) νυφικά πάρε τις και τις δυο μαζί σου και άκου τη γνώμη τους, χωρίς απαραίτητα να την ακολουθήσεις κιόλας, τελικά. Έτσι θα μείνουν και οι δυο τους ικανοποιημένες και εσύ θα ξεγλιστρήσεις με μαεστρία από τη δύσκολη θέση με μόνο αντάλλαγμα λίγη περιττή βαβούρα στα αυτιά σου.