Ο τέλειος γάμος δε θέλει κόπο θέλει τρόπο

Ο τέλειος γάμος δε θέλει κόπο θέλει τρόπο

Πέντε πράγματα που πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε στο γάμο σας.

Το άγχος είναι ο μόνιμος εχθρός κάθε μέλλουσας νύφης γι' αυτό και ο σωστός προγραμματισμός θα μπορέσει να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και απολαύστε όλη τη διαδικασία μέχρι το πολυαναμενόμενο μυστήριο χωρίς περιττό στρες που μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα μπορούσε να φέρει.

  • Κάντε έναν οικονομικό προϋπολογισμό πριν αρχίσετε τις ετοιμασίες. Προσπαθήστε να υπολογίσετε πόσα χρήματα θέλετε και μπορείτε να διαθέσετε και ποιοι είναι εκείνοι στους οποίους θα βασιστείτε για να σας βοηθήσουν.
  • Δεν είναι εύκολο να τα κάνετε όλα μόνη σας. Καλύτερα να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό ή σε έμπιστους φίλους καθώς η οργάνωση ενός γάμου αποτελεί δύσκολη υπόθεση που απαιτεί χρονοδιάγραμμα και τήρηση πολλών προθεσμιών. Άλλωστε όταν πρόκειται για ένα γάμο, όλοι δέχονται να βοηθήσουν μετά χαράς.
  • Μην περιμένετε ένα τέλεια σκηνοθετημένο γεγονός, αλλά μία μέρα που θα θυμάστε ως την πιο ευτυχισμένη στη ζωή σας. Επιμείνετε σε μικρές λεπτομέρειες χωρίς να σας πιάνουν εμμονές με όλη τη ροή του μυστηρίου. Δεν πρόκειται για παράσταση, ούτε για ρόλο αλλά για τον ίδιο σας το γάμο οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε.
  • Μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε όλους όσους αναμείχθηκαν στο γάμο και εκείνους που σας έστειλαν γαμήλιο δώρο. Μην περιμένετε να μαζευτούν όλες οι ευχαριστήριες επιστολές μαζί, αλλά στέλνετε κάθε μία με το που παραλαμβάνετε το δώρο.