Ένας λάθος καλεσμένος μπορεί να καταστρέψει την ημέρα του γάμου σου!

Ιωάννα Τζανή
Ένας λάθος καλεσμένος μπορεί να καταστρέψει την ημέρα του γάμου σου!

Αυτά τα tips θα σε φέρουν πιο κοντά στο να ζήσεις την πιο μαγική ημέρα της ζωής σου.

Μπορεί να μην έχω παντρευτεί, αλλά και μόνο στη σκέψη της οργάνωσης αγχώνομαι! Οπότε μπορώ να καταλάβω απόλυτα εσένα που ετοιμάζεσαι να ντυθείς νυφούλα και σε έχει πιάσει πανικός γιατί θέλεις - όπως είναι λογικό - εκείνη η μέρα να είναι τέλεια.

Οι λεπτομέρειες, η τοποθεσία, η λίστα των καλεσμένων και η μουσική είναι μερικά μόνο από αυτά που βρίσκονται στη... μακρά λίστα σου όταν πρόκειται να προγραμματίσεις ένα γεγονός ορόσημο στη ζωή σου.

xeimerinosgamos copy

Τι λατρεύουν οι καλεσμένοι στους χειμερινούς γάμους- 10 απρόσμενες απαντήσεις

Η μέρα του γάμου σου μπορεί να είναι τέλεια και να μείνει αξέχαστη τόσο σε εσένα και τον μέλλοντα σύζυγό σου όσο και στους καλεσμένους σας, αρκεί να ακολουθήσεις μερικές συγκεκριμένες συμβουλές για το πώς να τη σχεδιάσεις και πώς να μην πέσεις σε παγίδες και λάθη.

Από το να είσαι επιλεκτική όσον αφορά στη λίστα των καλεσμένων μέχρι το να είσαι... φειδωλή με το αλκοόλ, παρακάτω θα βρεις 5 εγγυημένους τρόπους για να οργανώσεις αυτήν την ξεχωριστή μέρα με τον πιο σωστό τρόπο.


https://www.instagram.com/p/CaPBphpLShA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ζήσε τη στιγμή

Όσο... τρελή κι αν είναι η ημέρα του γάμου σου, φρόντισε να αφιερώσεις 5-10 λεπτά στον εαυτό σου - μόνη σου! - πριν ξεκινήσει η τελετή. Κλείσε τα μάτια μου, πάρε μερικές βαθιές αναπνοές, άφησε πίσω σου οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε φοβίζει και ζήσε τη στιγμή στο 100%, γιατί αυτή... είναι η στιγμή σου!

Εμπιστεύσου το ένστικτό σου

Όπως σε όλους τους τομείς της ζωής σου, έτσι και τώρα, πολλοί άνθρωποι θα έχουν άποψη για όλα και θα προσπαθήσουν να σε καθοδηγήσουν και να σε συμβουλεύσουν για τις λεπτομέρειες του γάμου σου. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία μεταξύ του σεβασμού των επιθυμιών των άλλων και του τι πραγματικά θέλεις εσύ. Να θυμάσαι πάντα ότι αυτή η μέρα είναι αποκλειστικά και μόνο για εσένα και τον σύντροφό σου, γι' αυτό κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου και αυτό που έχεις ονειρευτεί εσύ για την ημέρα του γάμου σου.

Να είσαι επιλεκτική με τους καλεσμένους

Προτού προσθέσεις κάποιον στη λίστα των καλεσμένων, βεβαιώσου ότι πρόκειται για ένα άτομο που σε αγαπά και νοιάζεται πραγματικά για εσένα και την ευτυχία σου. Μια λίστα καλεσμένων που συμπεριλάμβανει μόνο ανθρώπους που σε αγαπούν αληθινά, θα φέρει καλύτερη ενέργεια, κάνοντας την ημέρα του γάμου σου πολύ πιο ξεχωριστή.



Ακολούθησε την κλασική ρουτίνα ομορφιάς σου

Πριν τη μεγάλη αυτή μέρα, απόφυγε να δοκιμάσεις νέα προϊόντα ομορφιάς και ακολούθησε τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθείς πάντα. Κάνε έναν καθαρισμό προσώπου δέκα ημέρες πριν, χρησιμοποίησε την αγαπημένη σου μάσκα ματιών, την κρέμα προσώπου που εμπιστεύεσαι τα τελευταία χρόνια και η λάμψη σου εκείνη την ημέρα θα είναι εγγυημένη.

Περιόρισε την κατανάλωση αλκοόλ

Πες «ναι» σε ένα ποτηράκι κρασί ή σαμπάνια, ή σε ένα κοκτέιλ - θα σε χαλαρώσει, άλλωστε, και πριν την τελετή αλλά και μετά στο τραπέζι - αλλά σε καμία περίπτωση μην το παρακάνεις, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να έχεις... κενά μνήμης από την πιο σημαντική μέρα της ζωής σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: