Πριν παραγγείλεις γαμήλια τούρτα μάθε τα 9 trends του 2022

Μαρία Ροδίτη
Πριν παραγγείλεις γαμήλια τούρτα μάθε τα 9 trends του 2022

Δεν υπάρχουν τάσεις μόνο στα νυφικά… Υπάρχουν και στις γαμήλιες τούρτες!

Ένας γάμος δεν είναι απλή υπόθεση! Είτε σκοπεύεις να καλέσεις πολύ κόσμο, είτε θέλεις να παντρευτείς σε στενό κύκλο, και πάλι οι απαιτήσεις του γάμου είναι πολλές. Νυφικό, στέφανα, μπομπονιέρες, προσκλητήρια, μενού δεξίωσης. Και, φυσικά, τούρτα!

Η γαμήλια τούρτα είναι εξίσου σημαντική με όλα τα παραπάνω. Κι αυτό, γιατί τη στιγμή που θα την κόβεις με τον σύζυγό σου πλέον όλοι θα κοιτούν- εκτός από σένα- και την τούρτα. Ε, λοιπόν, δεν πρέπει να έχει αυτό το κάτι;

nifi mistika

Η νύφη ξέρει: Τα 5 πράγματα που πρέπει να κάνεις την ημέρα του γάμου σου

Λευκή τούρτα: Ναι ή όχι;

Υπάρχει μια κοινή πεποίθηση ότι η γαμήλια τούρτα πρέπει να είναι λευκή. Αφού το νυφικό και οι μπομπονιέρες είναι λευκά, όλα τα υπόλοιπα που αφορούν τη διακόσμηση του γάμου πρέπει να είναι στο ίδιο χρώμα. Μήπως να αφήσεις αυτά τα πρέπει;



Οι καιροί έχουν αλλάξει, νέες τάσεις έρχονται στο προσκήνιο και το 2022 σού λένε να τολμήσεις ό,τι έχεις ονειρευτεί στη γαμήλια τούρτα σου. Φέτος, η τούρτα σου μπορεί να είναι απλή, κλασική, λευκή, όμως μπορεί να είναι και έργο τέχνης!

Οι τάσεις στις γαμήλιες τούρτες για το 2022

#1 Floral τούρτα

FLORAL TOURTA

PHOTO BY SERENITY FILM AND PICTURES AND HANNAH ADAMS PHOTOGRAPHY; CAKE BY BLUSHING COOK

Είτε ο γάμος σου γίνει την άνοιξη σε ένα κτήμα με παραμυθένιο κήπο, είτε το στυλ σε όλη τη γαμήλια τελετή είναι boho, δεν έχεις παρά να επιλέξεις μια floral τούρτα.

#2 Bold, χρωματιστή τούρτα

BOLD TOURTA

PHOTO BY CAT CARTY BUSWELL; CAKE BY SWEET HEATHER ANNE

Για κάνε το εικόνα… Όλος ο στολισμός της δεξίωσης λευκός και μια έντονη, χρωματιστή, πολυώροφη τούρτα να κάνει τη διαφορά. Ναι, καλά κατάλαβες! Εκτός από το νυφικό σου που θα είναι super wow, θα κάνεις statement και με την τούρτα σου.

#3 Ατομικές, μικρές τούρτες

ATOMIKI TOURTA

PHOTO BY MANDEE JOHNSON; CAKE BY NICOLE BAKES CAKES

Ο κορονοϊός σίγουρα θα αφήσει τα κατάλοιπά του. Γιατί, λοιπόν, να μην τα «εκμεταλλευτείς» για να κάνεις εντύπωση; Κόψε εσύ με τον σύζυγό σου μια mini γαμήλια τούρτα και σέρβιρε στους καλεσμένους σου ατομικές τούρτες σαν τη δική σας.

#4 Αριστούργημα… σύγχρονης τέχνης

ARISTOURGIMA

BUTTERCREAM BAKESHOP

Δες την τούρτα σου σαν ένα έργο σύγχρονης τέχνης και απογείωσε την αισθητική του γάμου σου.

#5 Τούρτα με εσπεριδοειδή

ESPERIDOEIDI

PHOTO BY MADELINE TRENT; CAKE BY CAKES TO LIVE BY

Μια δεξίωση σε εξωτερικό χώρο, όπως ένας κήπος, ταιριάζει τέλεια με μια τούρτα με εσπεριδοειδή.

Μη φύγεις! Στην gallery μπορείς να δεις τις υπόλοιπες τάσεις στις γαμήλιες τούρτες για να πάρεις την τελική απόφασή σου πριν επισκεφθείς το ζαχαροπλαστείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ