Δεν αρκεί η ιδανική τοποθεσία! Πώς θα οργανώσεις το τέλειο beach party για τον γάμο σου

Μαρία Ροδίτη
Δεν αρκεί η ιδανική τοποθεσία! Πώς θα οργανώσεις το τέλειο beach party για τον γάμο σου

Η σωστή οργάνωση είναι το «κλειδί» για να απολαύσεις εσύ και οι καλεσμένοι σου στο έπακρον τον γάμο σου και το beach party που θα ακολουθήσει.

Κλείσε τα μάτια, ταξίδεψε νοερά στην αγαπημένη σου παραλία και φαντάσου την ημέρα του γάμου σου εκεί. Αν είσαι σε αυτό το mood και οργανώνεις το απόλυτο beach wedding party αυτό το διάστημα, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Σε αντίθεση με έναν γάμο στην πόλη, ο γάμος σε παραλία έχει κάποιες πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις ως προς την οργάνωση. Άλλο γάμος σε κέντρο δεξιώσεων, άλλωστε, κι άλλο γάμος πλάι στο κύμα.

Γι’ αυτό ακριβώς είμαι εγώ εδώ! Παρακάτω, θα δεις όλα τα μυστικά και τα βήματα για να οργανώσεις το απόλυτο beach party για τον γάμο σου, ώστε καμία αναποδιά και καμία ατυχία να μη σου χαλάσει τη διάθεση αυτήν την τόσο σημαντική μέρα στη ζωή σου. Το’ χεις! Μην ανησυχείς για τίποτα.

Γιατί να μετατρέψεις τον γάμο σου σε ένα διήμερο πάρτι

Τα βήματα για να οργανώσεις το απόλυτο beach party του γάμου σου

Βρες την ιδανική τοποθεσία

Ναι, μπορεί εσύ να ονειρεύεσαι να παντρευτείς σε κάποιο ερημονήσι της Ελλάδας, όμως… θα πρέπει να σκεφτείς και τους καλεσμένους σου. Είναι δυνατόν εκεί να φτάσουν εύκολα; Μάλλον όχι!

Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι επιλέγοντας την ιδανική τοποθεσία για τον γάμο σου και το beach party θα πρέπει να σκεφτείς αν έχει συχνές πτήσεις ή συχνά δρομολόγια με πλοίο, ώστε να διευκολύνεις και τους καλεσμένους σου να έρθουν να σε τιμήσουν σε αυτήν την υπέροχη στιγμή της ζωής σου.

gamos_se_paralia.jpg

Κάνε τα… κουμάντα σου για τον καιρό

Ναι, μπορεί να έχεις προγραμματίσει τον γάμο σου για το καλοκαίρι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι παιχνίδια παίζει ο καιρός. Κι αν βρέξει εκείνη τη μέρα; Φυσικά και δεν θα κάτσεις να σκάσεις, γιατί η βροχή στον γάμο σημαίνει τύχη. Θα πρέπει, όμως, από νωρίς να έχεις προβλέψει τον χώρο του beach party. Μια λύση είναι να υπάρχει σκεπασμένο σημείο στον ευρύτερο χώρο του πάρτι, ώστε αν συμβεί μια τέτοια αναποδιά να μπορείτε να συνεχίσετε ανενόχλητοι με τους καλεσμένους σου.

Πάρε τις απαραίτητες άδειες για ένα πάρτι στην παραλία

Αν σκέφτεσαι να στήσεις τραπέζια και καρέκλες στην παραλία, θα πρέπει πρώτα να έχεις μιλήσει με τις Δημοτικές Αρχές, ώστε να πάρεις και την απαραίτητη άδεια. Δεν θες σίγουρα να βρεθείς προ εκπλήξεως τη μέρα των ονείρων σου.

Προσοχή στη διακόσμηση του party

Αν, για παράδειγμα, παντρευτείς σε κάποιο νησί των Κυκλάδων, ξέχασε τα κηροπήγια και τα βάζα με λουλούδια. Γιατί; Διότι αν έχει μελτέμια ο αέρας… δεν θα αφήσει τίποτα στη θέση του.

Βάλε τοπικές γεύσεις στο menu του γάμου σου

Τι πιο παραδοσιακό και υπέροχο από το να μην πας στην πεπατημένη κι επιλέξεις κλασικά πιάτα για το τραπέζι του γάμου σου, αλλά να προτιμήσεις τοπικές γεύσεις της περιοχής! Οι καλεσμένοι σου θα ενθουσιαστούν μιας και το beach party του γάμου σου θα είναι συγχρόνως και ένα πάρτι γευσιγνωσίας.